Ons nieuwsoverzicht

 • Vier Gelijkgestemde

  Het Skride Kwartet verovert als pianokwartet op dit moment de internationale muziekpodia. Naar Den Haag brengen ze behalve Schubert en Mendelssohn ook het grandioze en epische eerste kwartet van de Roemeen George Enescu mee.

 • Afscheid directeur Henk Scholten

  Op maandag 20 januari nam directeur Henk Scholten afscheid van ‘zijn’ Zuiderstrandtheater tijdens een hartverwarmend programma vol muziek, verhalen en sketches.

 • Extra voorstelling Checkpoint Theater (8+)

  Goed nieuws! Wegens succes hebben we een extra voorstelling van Checkpoint Theater in onze agenda gezet.

 • Kinky Boots 10 keer genomineerd voor Musical Awards 2020

  Op woendsag 22 januari worden de Musical Awards uitgereikt. Kinky Boots is maar liefst  10 keer genomineerd!

 • Meesterpianist Alexandre Tharaud debuteert in de Nieuwe Kerk

  Meesterpianist Alexandre Tharaud (Parijs 1968) is een vreemde: hij heeft geen piano thuis! ”Ik heb mijn piano weggedaan. Ik zat maar te spelen, ik verdronk. Voor iemand die zo veel op tournee is als ik, is het belangrijk om thuis te proberen normaal te leven.”

 • De parels van Roemenië

  Een onstuitbare drang naar samenspel in combinatie met een onstilbare honger naar improvisatievrijheid en innovatie, dat is Ensemble Raro. Aanstaande vrijdag spelen zij de mooiste muziek in de Nieuwe Kerk.

 • Belangrijk: Lift defect!

  Tot onze grote spijt is het Zuiderstrandtheater momenteel minder goed toegankelijk voor mindervaliden. De reden daarvoor is de defecte lift.  

 • Extra kaarten Yoga Nidra beschikbaar

  Voor de eerste editie van Yoga Nidra zijn extra plaatsen beschikbaar gesteld. Het uitverkochte ligconcert voor deelnemers dat aanstaande zaterdag in de Nieuwe Kerk plaats vindt mag rekenen op een grote toestroom van yoga liefhebbers. Voor iedereen die niet wil of kan deelnemen aan de yoga nidra sessie zijn er extra plaatsen bijgekomen om alleen te luisteren. Meer informatie vindt u op de voorstellingspagina.

 • Aaron Pilsan Pianistisch vuurwerk in de Nieuwe Kerk

  Voor de serie 'Meesterpianisten' pakt de Nieuwe Kerk deze winter uit met drie grote namen: Aaron Pilsan, Alexandre Tharaud en Alexei Volodin. De virtuozen brengen stuk voor stuk indrukwekkend pianorepertoire op het hoogste niveau.

 • Win een Meet & Greet met André Kuipers!

  Heb je altijd al André Kuipers persoonlijk willen ontmoeten? Of wil je hem supergraag die ene vraag stellen? Dan is dit nu je kans! Doe mee met de Space Academy vragenactie en win een exclusieve meet & greet!

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.