Ons nieuwsoverzicht

 • 3 vragen aan ... Sjaak Bral!

  In voorbereiding op de voorstelling Scheveningse Kuren, hebben we 3 vragen gesteld aan niemand minder dan Sjaak Bral!

 • Satyagraha: Indiase dans ontmoet opera

  Korzo Producties & Kwekers in de kunst werkten jaren samen aan dit grote Philip Glass project waarin opera, moderne dans, indiase dans en muziek samenkomen. Vorig jaar was Satyagraha te zien in Korzo en nu in het Zuiderstrandtheater.

 • Flirten met de werkelijkheid

  dat doet choreograaf David Middendorp graag. Of kan je zeggen dat hij de grenzen tussen werkelijkheid en illusie uitrekt? Flirt with Reality is een verrassende mix van moderne dans en techniek.

 • Lonneke van Leth op tournee

  Na het succes in het Zuiderstrandtheater vorig jaar gaat Lonneke van Leth nu met De Zaak Carmen op tournee. En komt nog één keer terug in het Zuiderstrandtheater.

 • Vier de herfstvakantie met De Betovering!

  De zomervakantie is nog in volle gang, maar wij kijken alvast uit naar de volgende vakantie! In oktober staat ons theater twee dagen in het teken van De Betovering. Fantasierijke voorstellingen, leuke workshops en avontuurlijke activiteiten!

 • Nederlands Kamerkoor meets moderne dans

  In het Holland Dance Festival scoorde de jonge danser Huang Yi met KUKA, waarin hij danst met een robot. Nu maakt hij samen met het Nederlands Kamerkoor Under the Horizon en dat belooft een van de avontuurlijkste voorstellingen van het najaar te worden.

 • Verkiezing Meest gastvrije theater van Nederland

  Wordt het Zuiderstrandtheater dit jaar het meest gastvrije theater van Nederland? Voor het derde jaar op rij organiseert ANWB deze verkiezing. Tot en met 15 juli kunt u uw stem uitbrengen.

 • Jonge dansers gezocht: dans mee in Scheveningse Kuren!

  Voor de productie Scheveningse Kuren zijn we op zoek naar 12 jonge dansers / danseressen (10 t/m 14 jaar) die in diverse scenes meedansen o.l.v. choreografen Michaël Häfliger / Rinus Sprong.

 • Het Zuiderstrandtheater en Kwekers in de kunst presenteren: Scheveningse Kuren

  Na het succes van Harde Handen en De Vloek op Scheveningen presenteren het Zuiderstrandtheater & Kwekers in de kunst de gloednieuwe volksopera Scheveningse Kuren, over 200 jaar badplaats Scheveningen en de geschiedenis van het Kurhaus.  

 • Koplopers in seizoen 2018/2019

  We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen! Voor een aantal voorstellingen en concerten loopt de verkoop nu al zo hard, dat we u aanraden niet te lang te wachten met kaarten kopen!

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.