Ons nieuwsoverzicht

 • Topgezelschap voor het eerst in Nederland

  Een van de hoogtepunten van onze internationale dansprogrammering dit jaar is de wereldberoemde Dresden Frankfurt Dance Company, die op 2 en 3 mei exclusief in Den Haag optreedt.

 • Let op: De voorstelling Legendary Swordsmen is geannuleerd

  Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de voorstelling Legendary Swordsmen van Guangzhou Acrobatic Arts Theatre is geannuleerd. Het gezelschap heeft de tournee moeten annuleren in verband met ingetrokken financiering vanuit de Chinese overheid.

 • Bachs Johannes-Passion door Café Zimmermann & Vox Luminis

  Het iets kleinere broertje, de Johannes Passion, is bezig met een inhaalbeweging. Het blijmoedige begin, de fellere opzet en de ongekend mooie aria’s houden je als luisteraard geboeid. Bach volgt grotendeels het Evangelie van Johannes en voegt teksten uit andere evangeliën toe. Alles om het verhaal en de compositie krachtiger te maken. Bach is en blijft de onbetwiste grootmeester van dit genre. Met de intieme bezetting met negen zangers van Vox Luminis en de 15 musici van Café Zimmermann belooft dit een van de mooiste passionen voor de Paastijd in 2019 te worden. Bestel nu voor de beste plekken! Bachs Johannes Passion
  Vox Luminis & Café Zimmermann
  Zuiderstrandtheater
  wo 17 april, 20.00 uur

 • Ook zo’n zin in de paasdagen?

  In het Zuiderstrandtheater starten we er al vroeg mee. Bijvoorbeeld met die andere prachtige passie van Bach, de 'Johannes Passion' door Vox Luminis & Café Zimmermann op woensdag 17 april.

 • Kaartverkoop NDT seizoen 2019-2020 gestart

  In het seizoen 2019-2020 viert Nederlands Dans Theater zijn zestigste verjaardag.

 • Paul de Leeuw naast Simone Kleinsma in Hello, Dolly!

  Het duurt nog even, maar in oktober en november 2020 komt de Broadway hitmusical Hello, Dolly! naar Nederland. Vrijdag werd bekend gemaakt dat Paul de Leeuw naast Simone Kleinsma op het podium zal staan en de rol van Horace op zich neemt.

 • Tickets beschikbaar gekomen voor Sadeh21

  Voor de wereldhit Sadeh21 van Batsheva Dance Company zijn voor vrijdag 5 april een aantal mooie plaatsen beschikbaar gekomen. Bestel snel die laatste tickets!

 • Figuranten met verhaal gezocht

  In september gaat in het Zuiderstrandtheater LIBI van Ryan Djojokarso in première. Een voorstelling over het leven van Surinamers in Nederland. Met dans en live muziek.
   

 • Grenzeloos theater in Explore Festival

  Explore Festival brengt theater vanuit de hele wereld. Grenzeloos theater vol spannende perspectieven, prikkelende opvattingen en kraakheldere vergezichten. Alleen voor nieuwsgierige mensen!

 • Speel mee in Sprookjessprokkelaar De Musical samen met je opa of oma!

  De inschrijvingen zijn gesloten. Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud en vind je het leuk om samen met je opa of oma te schitteren op het podium van het Zuiderstrandtheater? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.