Ons nieuwsoverzicht

 • Lift Zuiderstrandtheater defect

  Tot onze grote spijt is de lift in het Zuiderstrandtheater al enige tijd defect. Het probleem is helaas niet eenvoudig op te lossen, maar heeft onze volledige aandacht.

 • Hofesh Shechter de rockster van de moderne dans

  Ruig, onorthodox, dynamisch en opwindend dat is de dans van Hofesh Shechter Company. Hij toert met Grand Finale met live muziek in Nederland en is op donderdag 21 februari in het Zuiderstrandtheater te zien.

 • Evita - het achtergrondverhaal

  Historici noemen Eva Maria Duarte de Perón (7 mei 1919 – 26 juli 1952), liefkozend Evita - ‘Evaatje’, de machtigste vrouw die Zuid-Amerika ooit heeft gekend. Op 22 t/m 24 februari staat Evita centraal in de grootse gelijknamige musical.

 • Weet waar je koopt!

  Naar de voorstelling in het Zuiderstrandtheater of de Nieuwe Kerk? Koop uw kaarten via onze eigen website www.zuiderstrandtheater.nl of via een van onze partners.

 • PROGRAMMAWIJZIGING: Soirée Marocaine

  Wegens familieomstandigheden geeft Houda Saad de komende weken geen concerten en vervalt daarmee ook haar optreden in Den Haag. We versterken het programma op 28 februari met niemand minder dan Salma Rachid.  
   

 • Laatste kaarten Zilte Zoenen

  Heb jij al een Valentijnsverrassing voor je lief? Wat denk je van een romantisch concert met de mooiste liefdesliedjes. Kom naar Zilte Zoenen 4 en scoor nu de laatste kaarten.

 • Dans uit Israël

  Israëlische dans verovert de wereld. Al in de jaren tachtig onderscheidde Ohad Naharin, de oprichter van Batsheva Dance Company, zich met een rauwe, poëtische danstaal. Inmiddels is die ‘Israëlische stroming’ wereldberoemd en dit voorjaar zijn er in het Zuiderstrandtheater verschillende voorstellingen waarvan de choreografen bij Batsheva afkomstig zijn en niet te vergeten de Batsheva Company zelf met de wereldhit Sadeh21. Gekkigheid (6+)
  Introdans
  Hoe leuk is het om met je kinderen naar een voorstelling te gaan, die je zelf ook te gek vindt! Het Israëlische choreografenduo Inbal Pinto en Avshalom Pollak maakt de meest wonderlijke voorstellingen vol GEKKIGHEID en surrealistische taferelen. Een geraffineerd spel met subtiele, absurdistische humor, dans, theater en inventiviteit. za 9 februari, 19.30 uur Kaarten Grand Finale
  Hofesh Shechter Company

  De Brits/Israëlische choreograaf Hofesh Shecher is een belangrijke smaakmaker binnen de hedendaagse dans. Naast zijn eigen company is hij associate artist van Sadler’s Wells in Londen en voor NDT 1 maakte hij o.a. VLADIMIR, dat in Saisonnier te zien was. Hofesh Shechter Company is ruig, onorthodox, dynamisch en opwindend: het ultieme cool! do 21 februari, 20.00 uur Kaarten Second Nature
  NDT 1 | van Opstal, Pite, Eyal & Behar

  Second Nature brengt makers samen die niet alleen een klassiek achtergrond hebben, maar ook gelieerd zijn aan urban dance. In het programma o.a. Bedroom Folk  (2015) van Gai Behar en Sharon Eyal, die hun wortels bij Batsheva Dance Company hebben. do 21 t/m za 23 maart en do 11 en vr 12 april, 20.00 uur Kaarten Sadeh21
  Batsheva Dance Company, The Young Ensemble
  Batsheva Dance Company komt met de Young Ensemble naar Nederland met de wereldhit Sadeh21, dat door de internationale pers met vijfsterrenrecensies werd onthaald. Dit gezelschap is uitgegroeid tot een van de belangrijkste hedendaagse dansgezelschappen met dans die afwisselend krachtig en explosief is, maar bij vlagen ook gevoelig en ingetogen. vr 5 april, 20.00 uur Kaarten  

 • Vernieuwd bestelproces – Uw eigen theateraccount

  Sinds maandag 21 januari 2019 werken we met een vernieuwd bestelproces.

 • Zuiderstrandtheater ook meemaakpodium

  Het Zuiderstrandtheater in Den Haag krijgt 90.000 euro van het Fonds Cultuurparticipatie voor programma’s waar mensen uit de stad actief bij worden betrokken.

 • The Simon & Garfunkel story: een krachtige en muzikale reis

  Menig mens heeft ze gehoord, velen zijn ermee opgegroeid en misschien nog wel meer mensen zouden ze eens moeten horen en zien: Simon & Garfunkel.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.