Ons nieuwsoverzicht

 • Grenzeloos theater in Explore Festival

  Explore Festival brengt theater vanuit de hele wereld. Grenzeloos theater vol spannende perspectieven, prikkelende opvattingen en kraakheldere vergezichten. Alleen voor nieuwsgierige mensen!

 • Speel mee in Sprookjessprokkelaar De Musical samen met je opa of oma!

  Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud en vind je het leuk om samen met je opa of oma te schitteren op het podium van het Zuiderstrandtheater? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie.

 • Freestyle op topniveau in Modern Samurai

  De nieuwe voorstelling van ISH vol freestyle en breakdance is geschikt voor jongeren vanaf 8 jaar. Een van de artiesten is wereldkampioen Freestyle Bart van der Linden.

 • Koningstunnel in centrum afgesloten

  Van 1 maart tot 1 oktober 2019 is de Koningstunnel in het centrum van Den Haag afgesloten. Op deze pagina van de gemeente Den Haag vindt u meer informatie over de verschillende omleidingsroutes. 

 • Hofesh Shechter de rockster van de moderne dans

  Ruig, onorthodox, dynamisch en opwindend dat is de dans van Hofesh Shechter Company. Hij toert met Grand Finale met live muziek in Nederland en is op donderdag 21 februari in het Zuiderstrandtheater te zien.

 • Evita - het achtergrondverhaal

  Historici noemen Eva Maria Duarte de Perón (7 mei 1919 – 26 juli 1952), liefkozend Evita - ‘Evaatje’, de machtigste vrouw die Zuid-Amerika ooit heeft gekend. Op 22 t/m 24 februari staat Evita centraal in de grootse gelijknamige musical.

 • Weet waar je koopt!

  Naar de voorstelling in het Zuiderstrandtheater of de Nieuwe Kerk? Koop uw kaarten via onze eigen website www.zuiderstrandtheater.nl of via een van onze partners.

 • PROGRAMMAWIJZIGING: Soirée Marocaine

  Wegens familieomstandigheden geeft Houda Saad de komende weken geen concerten en vervalt daarmee ook haar optreden in Den Haag. We versterken het programma op 28 februari met niemand minder dan Salma Rachid.  
   

 • Laatste kaarten Zilte Zoenen

  Heb jij al een Valentijnsverrassing voor je lief? Wat denk je van een romantisch concert met de mooiste liefdesliedjes. Kom naar Zilte Zoenen 4 en scoor nu de laatste kaarten.

 • Dans uit Israël

  Israëlische dans verovert de wereld. Al in de jaren tachtig onderscheidde Ohad Naharin, de oprichter van Batsheva Dance Company, zich met een rauwe, poëtische danstaal.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.