Ons nieuwsoverzicht

 • Meezingers gezocht voor Zing mee aan Zee

  Vanaf donderdag 10 januari trappen we het nieuwe jaar af met Zing mee aan Zee. Voor iedereen die van zingen houdt. Van opera en wereldmuziek tot musicalliedjes. Volg workshops bij professionals en treed samen met stadsgenoten op in het Zuiderstrandtheater.

 • Kerst vier je samen!

  Het aftellen tot kerst is begonnen. Tijd voor elkaar en ouderwetse gezelligheid. Want kerst vier je samen!

 • Nieuwe bus 28 stopt bij het Zuiderstrandtheater

  De nieuwe dienstregeling van de HTM, die op 9 december is ingegaan, heeft consequenties voor de bereikbaarheid van ons theater. Bus 28 stopt bij het Zuiderstrandtheater. Bus 22 niet meer!

 • Het vrolijkste familie-uitje: Woezel & Pip

  Niet alleen de feestdagen, maar ook de kerstvakantie komt eraan! Tijd om samen leuke dingen te doen. Woezel & Pip komen naar het Zuiderstrandtheater met een fantastisch theateravontuur voor de allerjongste bezoekers.

 • Kaartverkoop Februari Festival van start!

  Februari Festival toont hoe vitaal en inspirerend klassieke muziek is. Komende editie staat de componist Johannes Brahms centraal. Hij betekende veel voor het internationale muziekleven en steunde tevens vele componisten zoals Antonín Dvořák. Was hij nou conservatief in zijn stijl of toch een vernieuwer?

 • Verse Moderne Meisjes bij Introdans

  Een mooi gevarieerd avondprogramma van drie sterke vrouwen. Eye candy! Zoals we van Introdans gewend zijn.

 • Kaartverkoop en inschrijvingen voor Zing mee aan Zee gestart

  In januari starten het Zuiderstrandtheater en Kwekers in de Kunst het nieuwe initiatief Zing mee aan Zee. Opera, wereldmuziek en musical workshops en voorstellingen.

 • Adembenemende start van Festival Sacred Songs

  Op zaterdag 17 november vond het openingsconcert van Sacred Songs plaats in de Nieuwe Kerk. Een aangrijpend openingsconcert als start van een veelbelovende maand.

 • Aangepaste openingstijden bespreekbureau

  Rondom de feestdagen kunt u ons op aangepaste tijden bereiken bij ons bespreekbureau.

 • Het regent sterren voor A Quiet Place

  Opera Zuid brengt deze onbekende opera van Leonard Bernstein en met succes! ★★★★ NRC, ★★★★ De Volkskrant, ★★★★★ Place de l’opera, ★★★★ Trouw Alleen do 22 november in Den Haag. Mis het niet!

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.