Ons nieuwsoverzicht

 • Ontdek Ryan Djojokarso

  Danser Ryan Djojokarso (Suriname 1983) ontwikkelt zich sinds 2013 als een veelzijdig choreograaf, die werkt maakt voor o.a. Korzo Producties en Scapino Ballet Rotterdam.

 • Wereldberoemde musical EVITA in Den Haag

  Over een paar weken beleeft u een van de grootste spektakels van dit seizoen in het Zuiderstrandtheater: Evita de Musical.

 • Extra concert Haags Wereldkoor bijgeboekt

  Wegens succes is er een extra voorstelling van het Haags Wereldkoor bijgeboekt. De voorstelling van 20.00 uur op donderdag 10 januari is uitverkocht, voor de voorstelling van 21.30 uur zijn nog wel kaarten beschikbaar.

 • Meezingers gezocht voor Zing mee aan Zee

  Vanaf donderdag 10 januari trappen we het nieuwe jaar af met Zing mee aan Zee. Voor iedereen die van zingen houdt. Van opera en wereldmuziek tot musicalliedjes. Volg workshops bij professionals en treed samen met stadsgenoten op in het Zuiderstrandtheater.

 • Kaartverkoop Februari Festival van start!

  Februari Festival toont hoe vitaal en inspirerend klassieke muziek is. Komende editie staat de componist Johannes Brahms centraal. Hij betekende veel voor het internationale muziekleven en steunde tevens vele componisten zoals Antonín Dvořák. Was hij nou conservatief in zijn stijl of toch een vernieuwer?

 • Directeur Henk Scholten vertrekt zomer 2019

  De directeur van het Zuiderstrandtheater, Henk Scholten, legt zijn functie medio 2019 neer. Hij bereikt dan de pensioengerechtigde leeftijd. Inmiddels is de werving gestart voor een nieuwe algemeen directeur.

 • Nieuwe bus 28 stopt bij het Zuiderstrandtheater

  De nieuwe dienstregeling van de HTM, die op 9 december is ingegaan, heeft consequenties voor de bereikbaarheid van ons theater. Bus 28 stopt bij het Zuiderstrandtheater. Bus 22 niet meer!

 • Op 17 december geen verkoop mogelijk

  Op maandag 17 december krijgt ons kassasysteem een grote update. Daardoor is er geen verkoop mogelijk, zowel online als via ons bespreekbureau. We hopen dinsdag 18 december om 13.00 uur weer via al onze kanalen bereikbaar te zijn.

 • Ideeën voor het ultieme kerstcadeau

  Rondom de feestdagen iets leuks doen met vrienden en familie? Dan is dit de perfecte tijd om kaarten te bemachtigen voor een bijzonder uitje. We hebben komende tijd prachtige voorstellingen en concerten op ons programma staan. Ook hebben we een selectie voor u gemaakt van ultieme cadeaus voor onder de boom.

 • Kerst vier je samen!

  Het aftellen tot kerst is begonnen. Tijd voor elkaar en ouderwetse gezelligheid. Want kerst vier je samen!

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.