Ons nieuwsoverzicht

 • Dansbiografie LIBI over Surinamers in Nederland

  Zaterdag 14 en zondag 15 september speelt de originele dansvoorstelling LIBI in het Zuiderstrandtheater. LIBI is een dansbiografie waarbij de verhalen van 15 Surinamers in Nederland centraal staan.

 • 10 voorstellingen die je niet wil missen

  Van Nederlands Dans Theater tot Youp van ´t Hek. Hier vind je 10 voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk, die je vast niet wil missen! Boek nu je tickets!

 • NET BEVESTIGD: Brigitte Kaandorp & Rami Khalif√©

  Het nieuwe theaterseizoen 19/20 staat al vol met prachtige voorstellingen en bijzondere concerten, en toch hebben we twee nieuwe evenementen toegevoegd. Dus nog meer genieten in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk.

 • Loes Luca is Vrouw Houtebeen in nieuwe Scheveningse opera

  De repetities voor Vrouw Houtebeen zijn in volle gang. Dat mag ook wel, want aan deze vers geschreven opera doen alleen al zo’n 100 zangers uit Scheveningen en omstreken mee.

 • Openingstijden Zuiderstrandtheater in de zomer

  In de zomer zijn wij niet aan het strand maar op het strand te vinden. Vandaar dat onze openingstijden anders zijn. In onderstaande tabel zie je hoe je ons kan bereiken.

 • Let op: Het concert van het Matangi Quartet is geannuleerd

  Het concert van het Matangi Quartet - Moments with Matangi, Chansons d'Amour op vrijdag 1 november 2019 komt te vervallen. Het concert wordt tot nader te bepalen datum uitgesteld. Violiste en aanvoerster Maria-Paul Majoor en haar man, altviolist Karsten Kleijer, van het Matangi Quartet verwachten op 2 november a.s. een nieuw gezinslid. U zult begrijpen dat zij de dagen rond dit concert vrij willen houden voor deze heugelijke gebeurtenis

 • Eerste optredens in OCC tijdens Dag van de Bouw

  Een primeur… Zaterdag 15 juni vonden tijdens de Dag van de Bouw onder grote publieke belangstelling de eerste optredens plaats in het OCC.

 • De Annies zijn bekend - vijf meiden spelen droomrol Annie

  It's a hard knock life! Maar al wat minder voor deze vijf meiden die komend theaterseizoen de hoofdrol spelen in Annie de Musical.

 • Primeur: Kom naar de eerste concerten in het OCC!

  Wilt u getuige zijn van de allereerste optredens ooit in het OCC…? Kom dan op zaterdag 15 juni 2019 een kijkje nemen op de bouwplaats en in de zalen tijdens de Dag van de Bouw.

 • Mooie pers voor fantasierijke Fantasio

  Afgelopen vrijdag ging Fantasio van Offenbach in première in Maastricht. Deze verrukkelijke romantische komedie is een ode aan de fantasie. Een uitdaging voor Opera Zuid en coproducenten Club Guy & Roni's Poetic Disasters Club en FASHIONCLASH.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.