Ons nieuwsoverzicht

 • Dansbiografie LIBI met Jeangu Macrooy

  In Suriname begroet men elkaar met ‘Faf a libi?’ (‘Hoe staat het leven?’). En dat is het uitgangspunt voor LIBI, dat de verhalen van Surinamers in Nederland vertelt. Met dansers van Scapino Ballet Rotterdam en live muziek van o.a. Jeangu Macrooy.

 • Elements of Freestyle (8+) van ISH Dance Collective

  Deze spetterende mix van breakdance, inline skating, freestyle basketbal, acrobatiek, BMX en freerunning. Elements of Freestyle (8+) van ISH Dance Collective maakt zelfs de lastigste puber enthousiast voor theater.

 • Belangrijk! Wijziging bereikbaarheid voor mindervaliden

  Tot ons grote spijt is het Zuiderstrandtheater momenteel minder goed bereikbaar voor mindervaliden. De reden daarvoor is de defecte lift. Vanaf aankomende vrijdag 14 sept zal de lift weer bruikbaar zijn. Wanneer u wil weten wat dit voor uw bezoek aan het Zuiderstrandtheater betekent, neemt u dan contact op met ons bespreekbureau van di t/m za op 070 88 00 333. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

 • UIT Festival 2019 groot succes!

  Afgelopen weekend stonden wij traditie gp het UIT Festival. In de Nieuwe Kerk en op het Lange Voorhout kon u genieten van mooie programma's met o.a. Micheal Prins en Spinvis. Onze stand werd druk bezocht en bezoekers konden gebruk maken van heel veel exclusieve aanbiedingen. U kunt nog t/m zondag 15 september gebruik maken van deze exclusieve kortingen. Bekijk ze hier in onze digitale brochure!

 • Tweede editie Club Lourdes aan zee gaat binnenkort van start

  Van zaterdag 19 oktober t/m zondag 10 november 2019 is de Lourdeskerk op Scheveningen opnieuw het toneel van Club Lourdes aan zee. Tijdens deze tweede editie zijn er zes verschillende producties op twaalf momenten te ervaren. Verbluffende magie, familiecircus en intieme optredens wisselen elkaar af in een tijdelijke clubsetting én zijn slechts vier weken te zien. Met René van Kooten, Brigitte Heitzer, Amsterdam Magic Show, Theaterkoor Dario Fo en meer. Deze bonte verzameling van performers brengen je een sprankelende ode aan het authentieke variété! Het volledige programma is te vinden op clublourdes.nl

 • Première Vrouw Houtebeen

  "Wat een fantasie", "Zo knap gedaan met al die mensen", "Supergaaf", "Mijn oma zat ook zo garnalen te pellen", "Loes Luca is geweldig", "Humor", dit zijn zomaar wat reacties na de overweldigende première van Vrouw Houtebeen gisteren.

  'Vrouw Houtebeen' is de vijfde community opera van Kwekers in de kunst, Residentie Orkest en Zuiderstrandtheater. Ook dit keer weer een Schevenings onderwerp met woeste zeeën, bootjes, Sirenes, stoere zeemannen, reddingsjacks en een houten been. Het verhaal speelt helemaal in deze tijd, dus verwacht zeemansvrouwen, klimaatspijbelaars, amazones, plastic soep, klimaatverandering en een vleugje lhbt. 'Vrouw Houtebeen' is een leuke, knotsgekke en knap gemaakte opera met meer dan 100 vrouw en man en kind op het toneel. Nog te zien t/m woensdag 11 september in het Zuiderstrandtheater. Laat de kans om dit unieke spektakel te zien niet voorbijgaan! We hebben nog kaarten! Vrouw Houtebeen
  Zuiderstrandtheater

  za 7, di 10 en wo 11 september, 20.00 uur
  zo 8 september 14.30 uur
   


   

 • Zuiderstrandtheater tijdelijk minder goed bereikbaar

  Tot ons grote spijt is het Zuiderstrandtheater momenteel minder goed bereikbaar voor mindervaliden. De reden daarvoor is een defecte personenlift. We doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wanneer u wil weten wat dit voor uw bezoek aan het Zuiderstrandtheater betekent, neemt u dan contact op met ons bespreekbureau van di t/m za op 070 88 00 333. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

 • Marcel en Rami Khalifé samen op het podium in de Nieuwe Kerk

  Op zondag 15 september maakt de Libanees-Franse pianist Rami Khalifé zijn opwachting in de Nieuwe Kerk. Waarvan het concert aanvankelijk als Nederlands solodebuut bedoeld is zal Marcel Khalifé toegevoegd worden aan het programma als eregast.

 • Laatste kaarten voor Free to Move

  Free to Move het dansgala met de top van de Nederlandse dans is eigenlijk standaard uitverkocht. Maar nu zijn er toch weer wat kaarten in de verkoop! Sla uw slag!

 • Dansbiografie LIBI over Surinamers in Nederland

  Zaterdag 14 en zondag 15 september speelt de originele dansvoorstelling LIBI in het Zuiderstrandtheater. LIBI is een dansbiografie waarbij de verhalen van 15 Surinamers in Nederland centraal staan.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.