Ons nieuwsoverzicht

 • Koplopers in seizoen 2018/2019

  We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen! Voor een aantal voorstellingen en concerten loopt de verkoop nu al zo hard, dat we u aanraden niet te lang te wachten met kaarten kopen!

 • TrashUre Hunt rondom het Zuiderstrandtheater

  Aanstaande zaterdag (9 juni) organiseren de Haagse en Scheveningse Lionsclubs in samenwerking met TrashUre Hunt een grote zwerfafval ophaalactie rondom het Zuiderstrandtheater.

 • Aftrap All Stars de musical!

  In 1996 stonden de mannen van Swift Boys 8 voor het eerst op het voetbalveld bij DRC Durgerdam voor opnames van All Stars. Nu, ruim twintig jaar, later is hier de perspresentatie van de cast voor All Stars de musical.

 • Culture Club The Hague officieel gelanceerd

  Op 22 mei jl. werd Culture Club The Hague tijdens een inspirerende lunch in Restaurant Niven in Rijswijk officieel gelanceerd door de Haagse ondernemers Hans Biesheuvel van ONL en André van Herk van APC Groep in samenwerking met het Zuiderstrandtheater.

 • Opera Zuid brengt Verdi’s originele versie van Un Ballo in Maschera

  In de gloednieuwe productie van Un Ballo in Maschera door Opera Zuid wordt teruggegrepen naar Verdi´s originele Zweedse versie. Het intrigerende verhaal over ongeoorloofde liefde, voorspellingen, verraad, samenzweringen, leidend tot het slot, het gemaskerd bal, is bloedstollend.

 • Privacy update | AVG in werking

  Vrijdag 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywetgeving in werking (AVG). Dat is goed nieuws, want door deze nieuwe regels krijgt u meer inzicht en controle over uw persoonlijke gegevens.

 • Tips voor het nieuwe seizoen

  We kunnen ons voorstellen dat u door de grote hoeveelheid voorstellingen overweldigd wordt. Onze collega's geven u daarom wat tips over de hoogtepunten die eraan komen!

 • Verkiezing Meest gastvrije theater van Nederland

  Wordt het Zuiderstrandtheater dit jaar het meest gastvrije theater van Nederland? Voor het derde jaar op rij organiseert ANWB deze verkiezing. Tot en met 15 juli kunt u uw stem uitbrengen.

 • Nederlands Kamerkoor viert 100ste geboortedag van Leonard Bernstein

  Peter Dijkstra voert met het NKK Bernsteins Chichester Psalms uit in de versie voor koor, countertenor (Maarten Engeltjes), orgel (Matthias Havinga), harp (Lavinia Meijer) en slagwerk (Niek KleinJan) en werken van tijdgenoten: Aaron Copland, Philip Glass en Aaron Jay Kernis.

 • Verkoop seizoen 18/19 gestart!

  Een feestelijke dag! Vandaag vindt u onze nieuwe seizoensbrochure op uw mat, online of bij het bespreekbureau in de Centrale Bibliotheek. Sinds 12.00 uur is ook de verkoop van onze nieuwe voorstellingen gestart.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.