Dianne Reeves treedt op voor Obama

Di 05 april 2016

Dat Barack en Michelle Obama een goede muzieksmaak hebben, was al bekend. Nu laten de Amerikaanse president en zijn vrouw weten dat ze ter ere van de vijfde editie van International Jazz Day onder andere Dianne Reeves (9 april, Zuiderstrandtheater) hebben uitgenodigd voor een optreden in the White House.

Naast andere grote namen als Aretha Franklin, Sting en Al Jarreau, treedt jazzdiva Dianne Reeves op 30 april op voor de Amerikaanse president, the First Lady en hun genodigden. Washington, D.C. is dit jaar door UNESCO, organisator van het evenement, geselecteerd als gaststad voor International Jazz Day. Het gehele concert wordt als special uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC.

Dianne Reeves, 9 april in het Zuiderstrandtheater

Benieuwd wie Obama in huis haalt? Het Zuiderstrandtheater is trots aanstaande zaterdag meervoudig Grammywinnares Dianne Reeves voor een exclusief optreden op het Scheveningse podium te hebben staan. De jazzdiva deelt het podium met haar bandleden Peter Martin (piano), Romero Lubambo (gitaar), Reginald Veal (bas) en Terreon Gully (drums).

Dianne Reeves
Zaterdag 9 apr 2016

20:00
Zuiderstrandtheater

The Hague International Jazz Days

Den Haag sluit dit jaar voor het eerst aan bij de wereldwijde viering van International Jazz Day. Zo geeft de Braziliaanse superster Ed Motta op 30 april om 20.15 uur in de Nieuwe Kerk The Hague International Jazz Days komt tot stand in samenwerking met Stichting World Town Music, Korzo theater en Jazzschool Den Haag.

Ed Motta
Zaterdag 30 apr 2016

20:15
Nieuwe Kerk

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.