Het spookt in het Zuiderstrandtheater

Wo 10 augustus 2016

In december komt Hans Klok met zijn nieuwste show 'House of Horror' naar het Zuiderstrandtheater. U zult in deze griezelversie vele internationaal bekroonde circusacts zien. Magie op het hoogste niveau.

Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt u meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

TRAILER 

Grote illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun rijk vol geheimen. Hans is niet bang voor zijn rivalen en gaat met nieuwe illusies de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror? Bekijk nu de trailer!


 

 

PREMIERE 
Hans Klok's 'House of Horror' gaat 18 augustus in première in theater Carré te Amsterdam. In de decembermaand is 'House of Horror' te zien in het Zuiderstrandtheater. Reserveer nu kaarten voor de mooiste plekken op de 1e rang! Deze griezelversie voor het hele gezin toont een nieuwe Hans Klok. Niets is wat het lijkt.

Hans Kloks 'House of Horror'
Het Spookt in Den Haag
za 10 t/m zo 11 dec 2016
Prijs vanaf €29.00


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.