We Are Public in Den Haag!

Za 29 oktober 2016

Het is zover! Tijdens de Museumnacht lanceren wij samen met alle culture instellingen 'We Are Public' in Den Haag! Een prachtig initiatief vanuit de Haagse kunst- en cultuur sector. 

We Are Public is het nieuwe culturele platform en lidmaatschap dat op vernieuwende wijze publiek en cultuur aan elkaar verbindt. Leden betalen €15 per maand en kunnen dagelijks gratis naar culturele programma's, geselecteerd door een redactie van cultuurprofessionals. In Amsterdam bestaat We Are Public nu ruim anderhalf jaar en heeft bewezen resultaat.

1.000 leden!
De zoektocht naar de eerste 1.000 leden gaat op zaterdag 29 oktober van start. Op de Grote Markt creëren we een feestelijk moment waar de eerste lidmaatschappen overhandigd zullen worden aan prominente figuren uit de Haagse kunst- en cultuur wereld in aanwezigheid van publiek, partners en redacteuren. Ook zal er op verschillende Museumnacht locaties de eerste mogelijkheid zijn voor mensen om zich in te schrijven voor We Are Public.

Wie doen er allemaal mee?
De meeste instellingen hebben zich aangesloten bij WE ARE PUBLIC! O.a. Beelden aan Zee, Crossing Border, De Appel, De Electriciteitsfabriek, Festival Classique, Gemeentemuseum, Hoogtij, Humanity House, Koninklijke Schouwburg, Korzo, Laaktheater, Nederlands Dans Theater, Nest, PIP Den Haag, Rabarber, Residentie, Orkest, Stroom Den Haag, Theater aan het Spui, TodaysArt en natuurlijk wij als Zuiderstrandtheater ook!
 

 

BEKIJK WE ARE PUBLIC 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.