Profiteer van 40% op geselecteerde voorstellingen met Lucky Minute

Do 08 december 2016

Het Zuiderstrandtheater heeft zich aangesloten bij Lucky Minute, de app waarmee u kunt profiteren van 40% korting op geselecteerde voorstellingen.

Download nu de gratis app, selecteer het Zuiderstrandtheater en andere favoriete locaties en accepteer de deal. Wees er snel bij want alleen de eerste die de deal accepteert, profiteert van 40% korting!

Deals
De deals die u kunt ontvangen met de Lucky Minute app worden door restaurants, theaters en veel meer locaties uitgezet. Selecteer zo veel mogelijk favoriete locaties, want hoe meer locaties u toevoegt, hoe meer deals u kunt ontvangen.

Coins
Om een deal te kunnen accepteren heeft u maximaal 3 coins nodig. Deze coins zijn op dit moment gratis, omdat de app nog niet over alle functionaliteiten beschikt. Op termijn vertegenwoordigen deze 3 coins een waarde van €4.

Jouw Lucky Minute
Heeft u de deal? Gefeliciteerd! Na het accepteren van de deal, ontvangt u deze op uw smartphone. Deze deal dient u bij aankomst in het Zuiderstrandtheater te laten zien. Met behulp van de code kunnen wij uw aankoop bevestigen.

Kijk voor meer informatie op LuckyMinute.nl

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.