Kaarten voor exclusieve generale repetitie Alice in WinterWonderland

Do 15 december 2016

Alice in WinterWonderland was 2 weken voor de voorstelling al uitverkocht. Heeft u naast het net gevist? Dan kunt u op 24 december bij de exclusieve generale repetitie aanwezig zijn.

Er zijn 300 kaarten beschikbaar gesteld voor deze generale repetitie, waarbij u een kijkje in de wonderlijke keuken van het Zuiderstrandtheater en de Dutch Don't Dance Division krijgt.

“Yes, that's it! Said the Hatter with a sigh, it's always tea time.”

Alice in WinterWonderland
Na het grote succes van de afgelopen jaren met de Notenkraker en Dancing in a Winter Wonderland, brengt De Dutch Don’t Dance Division dit jaar een avondvullend en verhalend sprookje: Alice in WinterWonderland.

Het beroemde verhaal van Lewis Carroll wordt in de wondere wereld van het werk van de Nederlandse graficus M.C. Escher geplaatst. De bijzondere, verwarrende en onrealistische verhalen van Alice spelen zich af met muziek van P.I. Tchaikovsky, gespeeld door het Residentie Orkest.

Een wereldpremière in Den Haag met prachtige muziek, een surrealistisch toneelbeeld en oogverblindende kostuums!

De Dutch Don’t Dance Division
Choreografie: R. Sprong & T. Stuart
Muziek: P.I. Tchaikovsky door het Residentie Orkest

Za 24 dec
13.00 uur
Zuiderstrandtheater

 

Fotografie: Studio Oostrum
© 2016 The M.C. Escher Company. Alle rechten voorbehouden. www.mcescher.com

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.