BankGiro Loterij Theaterweekend 20, 21 en 22 januari

Ma 16 januari 2017

Open Huis in het Zuiderstrandtheater op zaterdag 21 januari

Van 20 t/m 22 januari 2017 vindt in Nederland voor de tweede keer het BankGiro Loterij Theaterweekend plaats. Het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk mee met kaarten voor €10,- voor de voorstellingen tijdens dit weekend. Daarnaast is er een Open Huis in het Zuiderstrandtheater op zaterdagmiddag 21 januari.Open Huis en voorstellingen voor een tientje

Tijdens het Open Huis op zaterdag 21 januari kan je van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen in het Zuiderstrandtheater. De toegang is gratis. Om 12.00 uur gaan de deuren open en vanaf 13.00 uur zijn er korte optredens en workshops. Zo geeft Holland Dance geeft een workshop voor bezoekers. De Haagse breakdancegroep Heavy Hitters komt met een programma van hun kids, een presentatie door jongeren en mini-workshops. Danseres Conchita Boon treedt op en geeft een flamencoworkshop aan liefhebbers. Ook is er een geestige photobooth, muziek en popcorn.
Omdat in de zaal gebouwd en gerepeteerd wordt voor de avondvoorstelling Dju Dju, die s’ avonds exclusief in het Zuiderstrandtheater te zien is, kunnen we deze keer geen rondleidingen achter de schermen organiseren.

Voor een tientje naar het Zuiderstrandtheater

Gedurende het Theaterweekend zijn de voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en in de Nieuwe Kerk voor € 10,- te bezoeken. Dat betekent voor een schijntje naar het Residentie Orkest, Marcel de Groot of een voorstellingen uit de Flamenco Biënnale. Voor de voorstellingen is een beperkt aantal kaarten voor dit voordelige tarief te koop. Hier vind je een overzicht van de voorstellingen.

Landelijk doen meer dan 60 theaters mee met het BankGiro Theaterweekend met als doel mensen te laten zien hoe leuk theater is. Het weekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds en mogelijk gemaakt door de cultuurloterij van Nederland, de BankGiro Loterij en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.