Diva's van de Maghreb | De prachtige stemmen van Sanaa Marahati, Nabyla Maan e.v.a.

Ma 23 januari 2017

Heeft u ook zo genoten van de zang van Marouane Hajji in de Nieuwe Kerk? Op zondagmiddag 12 februari zingen namelijk zowel Sanaa Marahati als Nabyla Maan voor u.

Net als bij Marouane Hajji bestaat het repertoire van Sanaa Marahati uit de mooiste liederen van de Melhoun, de Arabo-Andalusische en Judeo-Andalusische muziek. Niet alleen is zij één van de meest toonaangevende zangeressen in deze genres, zij is ook de presentatrice van het Marokkaanse equivalent van ons Vrije Geluiden op de nationale zender 2M, waar artiesten deze klassieke Marokkaanse muziekstijlen ten gehore brengen. Bekijk de trailer!


 

Diva's van de Maghreb

Zangeressen uit Marokko, Algerije en Tunesië brengen de muzikale rijkdom van de Maghreb ten gehore. Van Andalusische muziek tot volksmuziek en van Klassiek Arabische- tot Amazigh muziek: in drie delen komen de verschillende muziekstijlen aan bod. Lees meer

Zo 12 feb 2017 ⋅ 14:30 uur
Zuiderstrandtheater


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.