25 jaar Conny Janssen Danst

Di 07 februari 2017

Het Zuiderstrandtheater en Holland Dance Festival feliciteren Conny Janssen met het 25 jarig bestaan van Conny Janssen Danst. We hebben veel zin in de nieuwe voorstelling HOME in het Zuiderstrandtheater.

Vorige week is in Rotterdam de voorstelling HOME in première gegaan met dertien dansers en live muziek van Michel Banabila en Maarten Vos. HOME stelt de vraag wat ‘thuis’ betekent. Dat is meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Waarbij ben je thuis, wat maakt dat je je thuis voelt? Waar hoor je bij? Een leidende gedachte is: ‘Als je mijn wortels ontkent, dan ontken je mij.’
Dit thema past goed in het werk van Conny Janssen. In de NRC zegt Francine van der Wiel: “’Humaan’ is een woord dat vaak gebruikt wordt om haat stijl te typeren, net als ‘zachtmoedig- woorden die ook goed over Janssen zelf gezegd kunnen worden."

Do 20 april
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

 

Het Zuiderstrandtheater en Holland Dance Festival presenteren jaarlijks een aantal bijzondere (inter)nationale voorstellingen

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.