Geef je Valentijn een concert cadeau

Di 07 februari 2017

Zoek jij nog iets origineels om je lief, je moeder, je verdrietige vriendin of een andere Valentijn mee te verrassen? Wat denk je van een gevarieerd, zinderend concert over de liefde?

Vorig jaar was Zilte Zoenen van Kwekers in de Kunst een enorm succes. En daarom brengen ze nu opnieuw een zinderend zilt concert. In Zilte Zoenen II kan je wereldberoemde liefdesliederen in nieuwe arrangementen verwachten, maar ook eeuwenoude volksmuziek en echte klassiekers. Het concert is tegelijkertijd een ode aan de geliefde popartiesten, die ons vorig jaar ontvielen: Leonard Cohen, David Bowie, Prince en George Michael.
Met medewerking van Theaterkoor Dario Fo, Komfort & Joy, koor Geen Gehoor en een projectkoor met temperamentvolle Scheveningse zangers en veel andere zwoele gasten.

Kwekers in de Kunst zijn ook nog in het Cadance festival te zien. Op 8 februari (9 februari is uitverkocht) zingen zij Satyagraha, de beroemde opera van Philip Glass met twee koren en Indiase dans in Theater aan het Spui.
 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.