Into The Woods: Sondheim sprookje

Do 13 april 2017

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een bakker en zijn vrouw het bos in gestuurd. Daar blijken ze de onwaarschijnlijke spil te vormen in de beroemde sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak.

Maar wat is de prijs voor het felbegeerde Lang en Gelukkig? Daarover gaat het in Into the woods, een sprookje van de beste musical-componist van de afgelopen vijftig jaar. Stephen Sondheim kennen we vooral van Sweeney Todd en West Side Story. Hij staat bekend om zijn mooie, maar ook complexe muziek. Esther Maas is fan en nam twee jaar geleden het initiatief voor Putting it Together. Nu produceert ze Into the woods en zingt zelf mee! Stoer is dat. Ook de rest van de cast mag er zijn met Elise Schaap, Paul Groot, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Wart Kamps en Lone van Roosendaal. Muzikale alleskunner Jeroen Sleyfer leidt het orkest dat uit maar liefst vijftien musici bestaat. Boek nu kaarten voor de mooiste plekken!

 

INTO THE WOODS

Wo 19 april 2017 ⋅ 20:00 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.