Toneelgroep Maastricht presenteert Pinkpop Een muzikaal liefdesverhaal

Vr 31 maart 2017

Pinkpop is een hartverscheurend liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het gelijknamige popfestival. Huub Stapel en Henrriëte Tol spelen de hoofdrollen. Met nieuwe muziek van Jack Poels live uitgevoerd door Rowwen Hèze.

HET VERHAAL
Wie herinnert zich nog de doorbraak van The Police in 1979? De sprong van Eddie Vedder in 1992? En wie zag de Stones in 2014 dan toch optreden? Lies en Wiel sloegen geen enkele Pinkpop-editie over. Ze leerden elkaar kennen in de spring of ‘69, toen de wereldvrede maar één hartslag achter de horizon lag. Jaar na jaar vierden zij hun liefde in de zon, in de regen, in de modder. Ze dansten op de weiden voor de podia en stonden backstage tijdens de hoogtepunten van het festival. Maar de ouderdom slaat toe en in de schemering van zijn leven raakt Wiel langzaam zijn geheugen kwijt. Door hem de verhalen te vertellen probeert Lies zijn herinneringen, en daarmee hun liefde, levend te houden. Zo wordt Pinkpop een reconstructie van hun liefde, maar ook van bijna 50 jaar popgeschiedenis. Reserveer nu kaarten voor de beste plekken!
 

Pinkpop
Een muzikaal liefdesverhaal

Za 29 apr 2017 ⋅ 20:00 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.