Pas op bij online kaarten kopen - Weetwaarjekoopt.nl

Ma 05 maart 2018

Geregeld krijgen wij berichten binnen over aangeschafte concertkaarten die duurder zijn dan de kaarten die wij zelf verkopen.

Graag attenderen we u erop dat niet alle websites die kaarten verkopen, officiële verkoopkanalen zijn. Bestel kaarten voor het concert of de voorstelling die u van plan bent te bezoeken via onze website of ons bespreekbureau (070-88 00 333).

Partners
Voor sommige voorstellingen worden ook kaarten verkocht door officiële en door het Zuiderstrandtheater erkende (voor)verkoopadressen: Nationale Theater Kassa, Eventim en Red Loyalty.

Wees ervan bewust dat wanneer u toegangskaarten koopt van derden – dat wil zeggen niet van het theater of van bovenstaande verkoopadressen – u risico’s loopt. U betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij afgelasting van de voorstelling.

Kijk ook op www.weetwaarjekoopt.nl.

Waar niet te kopen
De volgende sites zijn geen primair voorverkooppunt, koop daar in ieder geval geen kaarten:
rang1tickets.nl
seatwave.nl
topticketshop.nl
tickets123.nl
tickets2buy.nl
tickets4events.nl
viagogo.nl
worldticketshop.nl
Bekijk een uitgebreide lijst op www.weetwaarjekoopt.nl

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.