Verkeershinder in verband met wegwerkzaamheden Raamweg

Zo 23 april 2017

26 maart t/m 1 september 2017

Den Haag voert vanaf 26 maart groot onderhoud uit aan de belangrijke verkeersader Raamweg-Koningskade. De Raamweg is dan ruim twee maanden grotendeels afgesloten. Ook zijn er afsluitingen op onder meer de Koningskade. Dit gaat gepaard met veel verkeershinder en extra drukte op de weg van en naar het Zuiderstrandtheater.

De Raamweg-Koningskade-Zuid-Hollandlaan is een van de drukste routes tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Dagelijks rijden er zo’n 60.000 voertuigen overheen. Vanaf 26 maart vervangt Den Haag hier de riolering.

Verkeershinder
De werkzaamheden op de Raamweg-Koningskade zorgen voor veel verkeershinder, ook van en naar het Zuiderstrandtheater. Weggebruikers in de directe omgeving krijgen te maken met afsluitingen en extra drukte, met name in Benoordenhout en de Archipelbuurt. Ook op andere plekken in Den Haag is de overlast stevig. Gemeente Den Haag doet er alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken en de stad bereikbaar te houden.

Planning
26 maart – 23 april
De eerste 4 weken is de Raamweg afgesloten in de richting A12/Utrechtsebaan. Richting Scheveningen/Zuiderstrandtheater is de weg open.

24 april - 23 juni
9 weken lang is de Raamweg in beide richtingen afgesloten tussen de Javastraat en de Laan Copes van Cattenburch.

24 juni - 1 september
De laatste 9 weken zijn er werkzaamheden op en rond de Wassenaarseweg. Het onderhoud op de doorgaande route is voorbij.

Lees het factsheet >

(klik om te vergroten)

Meer informatie
Lees alles rondom de werkzaamheden op de website van Gemeente Den Haag.
Lees meer >

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.