Extra shows LUCKY LIVE - Een Televisieavond met Sander van de Pavert!

Wo 22 maart 2017

Wegens succes verlengd... LUCKY LIVE! Van woensdag 5 tot en met zondag 9 juli zijn er extra voorstellingen. De voorstellingen zijn vanaf nu te koop.

Vanuit thuisbasis Den Haag presenteert LuckyTV vanaf 24 april 2017 in samenwerking met het Zuiderstrandtheater een hilarische en messcherpe theatershow: Lucky Live. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap onder leiding van televisiegids Sander van de Pavert.

Al tien jaar lang vat LuckyTV de televisiedag samen na De Wereld Draait Door. Van de onweerstaanbaar Haagse koning Willy tot het journalistieke onbenul in Werken bij de NOS: geraffineerd verknipt Van de Pavert het nieuws tot een nieuwe werkelijkheid. Met medische precisie haalt hij onze politici de woorden uit de mond of duikt hij vuistdiep in de jungle van Freek Vonk.

Zijn dagelijkse filmpjes mogen kort van duur zijn, maar voor Van de Pavert gaat aan elke Lucky een uitzinnig avontuur vooraf. Zijn dwalingen door de beeldenbrij leidden tot bizarre ontdekkingen, groteske experimenten, en een schat aan ongebruikt materiaal. In Lucky Live maakt Van de Pavert het publiek deelgenoot van die magie en geeft hij een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV.

Met de vingers aan de knoppen en op vertrouwde wijze neemt de man achter LuckyTV ons mee naar de onwaarschijnlijke wereld achter ons beeldscherm, in een televisieavond waar je niet voor thuis blijft.
Lucky Live. Vanaf 24 april 2017 in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.
‘Lucky Live. De Televisieavond waar je niet voor thuis blijft’

 Alles over LUCKY LIVE - Een televisieavond met Sander van de Pavert

‘Lucky Live. De Televisieavond waar je niet voor thuis blijft’

Lucky Live
Wo 5 juli 2017
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Lucky Live
Do 6 juli 2017
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Lucky Live
Vr 7 juli 2017
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Lucky Live
Za 8 juli
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Lucky Live
Zo 9 juli
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.