WIN! Pinokkio de Musical cd en dvd

Di 14 maart 2017

Ben je op 2 april bij Pinokkio de Musical? Dan maak je kans op een cd en dvd van deze prachtige sprookjesmusical!

- De winnaar heeft inmiddels reactie gekregen, u kunt niet meer mee doen met deze actie -

Sprookjesmusical
Wie kent Pinokkio niet? De houten pop van timmerman Geppetto komt tot leven en wordt een ontdeugende jongen die iedereen bij de neus neemt. Een prachtige musical die 'verrast en sprankelt (Brabants Dagblad)'. De sprookjesmusical staat op 2 april in het Zuiderstrandtheater.

Lees meer over de musical >

Doe mee!
Onder alle kaartkopers verloten we een cd en een dvd van de musical Pinokkio. Wil je hier kans op maken? Mail ons dan vóór 30 maart op marketing@zuiderstrandtheater.nl ovv Pinokkio. Vermeld ook de gegevens waarmee je de kaartjes hebt geboekt (adres of ordernummer).

Kaartjes voor de voorstelling

Pinokkio de Musical (4+)
Zo 2 april, 14.00 uur

Pinokkio de Musical (4+)
Zo 2 april, 16.00 uur

 

SPELREGELS

  • Om mee te kunnen dingen naar de prijs, dien je in het bezit te zijn van een of meerdere toegangskaartjes voor Pinokkio de Musical op 2 april in het Zuiderstrandtheater
  • Meedoen kan tot 30 maart 2017
  • De cd en dvd liggen op de dag van de voorstelling klaar in het theater op naam van de winnaar en worden niet thuis gestuurd

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.