Happy Birthday Jiří Kylián!

Di 21 maart 2017

Vandaag is meesterchoreograaf en Hagenaar Jiří Kylián 70 jaar geworden. Den Haag viert zijn verjaardag groots met een gevarieerd festival: Celebrating Kylián!.


Celebrating Kylián! No.1 Birth Day + Last Touch First + Scalamare


Celebrating Kylián! start in Korzo met de wereldpremière van de film Scalamare, de reprise van de Holland Dance Festival productie Last Touch First en de herneming van het markante NDT 3 stuk Birth-Day, met de bijna complete originele cast.

di 28, wo 29, do 30 maart
20.00 uur
Korzo

----------------------------------------------------------------------------
Celebrating Kylián! - Bella Figura, Gods and Dogs, Chapeau
Les Ballets de Monte Carlo


Het beroemde Les Ballets de Monte Carlo brengt voor Celebrating Kylián! Gods and Dogs, de choreografie Chapeau, een eerbetoon aan de toenmalige Koningin Beatrix ter gelegenheid van haar 25 jarig troonjubileum en Bella Figura, één van de meest belangrijke en succesvolle Kylian werken.

do 12 en vr 13 oktober
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

--------------------------------------------------------------------------------------------
Celebrating Kylián! - Black and White
The Norwegian National Ballet


Speciaal voor Celebrating Kylián brengt Den Norske Opera & Ballet uit Oslo als finale van Celebrating Kylián! programma Black and White, met 6 werken die uit de zogenaamde ‘zwart-wit periode’ van de meesterchoreograaf komen.

za 25 november, 20.00 uur
zo 26 november, 15.00 uur
Zuiderstrandtheater

---------------------------------------------------------------------------------------------

Celebrating Kylián! is een initiatief van Kylián Productions en Foundation, Zuiderstrandtheater, Korzo Theater, Holland Dance Festival en Nederlands Dans Theater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.