Michiel Borstlap presenteert zijn nieuwste album Velvet

Za 08 april 2017

De pianist Michiel Borstlap wordt in één adem genoemd met Ludovico Einaudi. Op zondagmiddag 16 april presenteert hij zijn gloednieuwe album ‘Velvet’ in de Nieuwe Kerk.

Net als deze legendarische Italiaan, met wie hij vaak optreedt, musiceert Borstlap als een groot verteller met een feilloos oor voor de ruimte tussen de noten. Je zit op het puntje van je stoel. ‘Velvet’ is volgens velen een nieuw hoogtepunt. Je neemt volgens ‘de Telegraaf’ “een duik in een warm bad met noten”. Na afloop van dit Norton Bodega Wine Concert praat je met hem na, onder het genot van een hapje en een goed glas wijn. Reserveer kaartjes voor een onvergetelijke middag.

Summa cum laude
25 Jaar ervaring en optredens in ruim 65 landen. Michiel Borstlap mag zich één van Nederlands succesvolste pianisten noemen. Hij blinkt uit in veelzijdigheid en waagt zich net zo makkelijk aan jazz-standards als aan popsongs, filmmuziek of klassiek repertoire. In 1992 studeerde hij summa cum laude af aan het conservatorium en in 1996 won hij de felbegeerde Thelonious Monk Award. Daarna werkte hij intensief samen met vele grootheden, naast Einaudi ook met Herbie Hancock en Gino Vanelli.

Zo 16 apr 2017 ⋅ 16:00
Nieuwe Kerk


 

Kom alvast in de stemming met ‘Rialto’ en ‘Prelude in D Minor':

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.