Het coolste uitje in de meivakantie (8+)

Wo 19 april 2017

Urban Arts met wereldkampioenen Bart van der Linden en Sven Boekhorst in Elements of Freestyle van ISH. Nu met voordelige familietickets.

Skills van de straat in het theater

ISH Dance Collective brengt met Elements of Freestyle een spetterende mix van breakdance, inline skating, freestyle basketbal, acrobatiek, BMX en freerunning in het Zuiderstrandtheater. Het coolste uitje in de meivakantie voor het hele gezin. In de voorstelling doen toppers uit het genre mee, zoals wereldkampioen freerunnen Bart van der Linden en meervoudig wereldkampioen inline skate Sven Boekhorst. “Het plezier spat van de voorstelling af.” zegt de recensie in de Theaterkrant en Musicalnieuws is nog enthousiaster: “Soms is het gewoon niet te geloven. Dit moet je beleven, ervaren in full colour, live en gedrenkt in muziek. Anderhalf uur iets heel bijzonders.”

Voordelige familietickets

Elements of Feestyle is op vrijdag 28 april eenmalig in het Zuiderstrandtheater te zien. De entreeprijs is €20,- inclusief garderobe en een drankje na afloop. Speciaal voor families en vriendengroepen is er een aantrekkelijk familieticket voor deze voorstelling verkrijgbaar. Vier kaarten voor € 60,-. Alleen telefonisch te bestellen (langskomen bij de VVV mag ook) 070- 88 00 333.
 

ISH
Elements of Freestyle

Zuiderstrandtheater
vrijdag 28 april, 20.00 uur
€ 20,- (familietickets € 60,- voor 4 kaarten, alleen telefonisch 070 88 00 333)

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.