India Muziek Festival '17 & speciaal zomerconcert met Indiase muziekvirtuozen Shiv-Hari

Zo 07 mei 2017

Heeft u het al in uw agenda staan? De vierde editie van het India Muziek Festival vindt plaats van zo 1 t/m zo 15 oktober 2017.

De vierde editie van het India Muziek Festival vindt plaats van zo 1 t/m zo 15 oktober 2017. Van de talentvolle Indiase Debasmita Bhattacharya op de sarod tot Divali, traditiegetrouw in het Zuiderstrandtheater. Het festival wordt geopend op 1 oktober in de prachtige ambiance van de Nieuwe Kerk met een spectaculair programma vol muziek, dans, film, eten en drinken.

 

 

LET OP! De kaartverkoop voor het India Muziek Festival 2017 begint op dinsdag 16 mei 2017. Reserveer meteen en verzeker u van de beste plaatsen!

 

 

★ TIP: ZOMERCONCERT met Pandit Hariprasad Chaurasia & Pandit Shivkumar Sharma

Zon, zee, strand, Kurhaus, beroemde boulevard… Scheveningen is sinds jaar en dag de populairste badplaats van Nederland. Eén trekpleister mag daar sinds kort aan toegevoegd worden: het Zuiderstrandtheater, dat mooie theater achter de duinen.

De twee wereldberoemde Indiase klassieke muziekvirtuozen fluitist Pandit Hariprasad Chaurasia en santur-speler Pandit Shivkumar Sharma treden zondag 25 juni op in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Het is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat de twee grootmeesters samen een optreden verzorgen voor het publiek. Het concert van Shiv-Hari Soul to Soul vindt plaats in het kader van 70 jaar Nederland-India diplomatieke relaties. Dit mag u niet missen!


The Legends Shiv-Hari Jugalbandi

Indian Classical Concert Soul to Soul
Zondag 25 juni 2017
15:00 uur
Prijs vanaf €40.00


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.