Lucky Live opnieuw verlengd!

Do 11 mei 2017

Hagenaar Sander van der Pavert, bekend van de satirische LuckyTV-filmpjes in De Wereld Draait Door, geeft in juli nog zes extra voorstellingen van Lucky Live in het Zuiderstrandtheater. Daarmee komt het totaal aantal voorstellingen van zijn hilarische theatershow op 24.

Inmiddels heeft het Zuiderstrandtheater al meer dan 17.000 kaarten voor de voorstelling van Sander van de Pavert verkocht, een absoluut record voor één productie.

De voorstelling ging op 26 april in première. Na het succes van de eerste 12 voorstellingen, ging al snel een nieuwe reeks in de verkoop. Wegens groot succes is nu besloten Lucky Live opnieuw met 6 avonden te verlengen. De extra voorstellingen vinden plaats van 11 tot en met 16 juli, ook in het Scheveningse Zuiderstrandtheater.

Lucky Live in het Zuiderstrandtheater
Lucky-maker Sander van de Pavert verhuist zijn studio naar het Haagse Zuiderstrandtheater voor een televisieavond achter de duinen. Het is voor het eerst dat Van de Pavert uit zijn studio stapt en de intimiteit van het theater opzoekt. In coproductie met het Zuiderstrandtheater geeft hij tijdens zijn voorstelling Lucky Live een blik in de keuken van LuckyTV.

Extra voorstellingen: dinsdag 11 t/m zondag 16 juli 2017

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.