Zuiderstrandtheater lanceert het Fonds Podium van de Stad

Wo 14 juni 2017

Het Zuiderstrandtheater heeft op dinsdag 20 juni een nieuw platform voor bedrijven, fondsen en particulieren gelanceerd: het Fonds Podium van de Stad.

Met het nieuwe fonds wil het Zuiderstrandtheater extra middelen vergaren om de diversiteit van de programmering te versterken. Daarmee wordt cultuur zo divers en toegankelijk mogelijk gemaakt voor álle inwoners van Den Haag.

Partners van het Podium van de Stad steunen de verdere uitbreiding van de internationale programmering en het versterken van de band met de diverse culturele publieksgroepen van het Zuiderstrandtheater. Vanaf 2020 doet het Podium van de Stad dit voor het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcomplex aan het Spuiplein. Er zijn diverse lidmaatschappen mogelijk, gekoppeld aan verschillende privileges zoals exclusieve ontvangsten.

Partners en ambassadeurs
Al vóór de officiële lancering hebben de bedrijven Wittebrug en l’Exception zich als partner aan het fonds verbonden. Yuri Verbeek, chef-kok van het vermaarde restaurant de Kokkerie in Delft is de vaste culinaire partner van het nieuwe fonds. Het Rabobank Innovatiefonds en de Gemeente Den Haag maakten de oprichting van het fonds mogelijk. Het Podium van de Stad kent een aantal ambassadeurs die de doelstellingen ondersteunen, onder wie de bekende ondernemers Sylvia Tóth en Maya Meijer-Bergmans.

Meer informatie over Fonds Podium van de Stad, vindt u hier.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.