'Sensationeel (NRC)' Strut & Fret in het Zuiderstrandtheater!

Di 04 juli 2017

In het nieuwe seizoen ontvangen we niemand minder dan het Australische gezelschap Strut & Fret met hun alom geprezen voorstelling Limbo. De media zijn laaiend enthousiast!

"Dans, muziek, bloedstollende acrobatiek en heerlijke mannen en vrouwen: dit wil je zien", aldus LINDA.Nieuws over de spectaculaire voorstelling Limbo van Strut & Fret. "Je waant je off-Broadway: het is rauw, muzikaal en fysiek, maar wel heel toegankelijk."

Ook NRC (****) is onder de indruk: "Het finalenummer mag gerust sensationeel heten: de mannelijke acrobaat werpt zijn vrouwelijke collega telkens op een andere manier de lucht in – om haar steeds weer op miraculeuze wijze op te vangen." Volgens de krant levert Strut & Fret "snel en afwisselend acrobatiek op topniveau".

Parool: "De voorstelling, een combinatie van circus en cabaret, heeft al een groot deel van de wereld veroverd". Limbo is een "show vol acrobatiek, stunts, dans, muziek, indrukwekkende krachtpatsers en een vleugje circus".

Artistiek directeur Scott Maidment van Limbo: "Je kunt Limbo het beste zien als een feestje tussen hemel en hel. Het is gek, grappig, verfijnd en een beetje stout." (interview Parool)

Een voorstelling om niet te missen!

Do 10 mei 2018
20:00 uur
Zuiderstrandtheater

"Heaven can wait. This is one hell of a party!"

Meer over de voorstelling >

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.