Julien Clerc treedt op in het Zuiderstrandtheater

Di 05 september 2017

We zijn enorm trots dat Julien Clerc naar het Zuiderstrandtheater komt. Met zijn tournee La Tournee des cinquante ans is hij op maandag 7 mei in Den Haag te zien. Kaarten zijn te koop vanaf vrijdag 8 september om 10.00 uur.

De legendarische Franse chansonnier Julien Clerc komt naar Nederland! De zanger, die met zijn prachtige krullen en romantische teksten menig meisjeshart sneller deed kloppen, zit 50 jaar in het vak. Julien Clerc begon zijn carrière in de Franse versie van Hair en is nu een van de grootste Franse zangers. Hij bouwde een ongelooflijk repertoire op met chansons als Utile, Femmes, je vous aime, Ce n'est rien en Melissa. Met This Melody scoorde hij ook in Nederland een nummer 1 hit. De inmiddels 70-jarige zanger brengt op 20 oktober een nieuw album uit.

 

De verkoop start op vrijdag 8 september om 10.00 uur.
Let op: het bespreekbureau gaat om 12.00 uur open voor telefonische verkoop. Vóór 12.00 uur kunt u via deze website tickets kopen.

la tournee des cinquante ans
Julien Clerc
Zuiderstrandtheater
maandag 7 mei, 20.00 uur

vanaf vrijdag 8 september

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.