De 'onuitputtelijke liedjesmakers (NRC)' Yentl en de Boer komen eraan!

Ma 11 september 2017

Elke zomer trekken Yentl en de Boer met hun allermooiste, grappigste en ontroerendste liedjes langs de zomerfestivals en openluchttheaters. Dit jaar gaan ze een stap verder en duiken ze samen met hun lievelingsmuzikanten de theaters in.

Marc Machielse

Marc Machielse

Foto: Marc Machielse

NRC was vorige week bij hun eerste concert van dit seizoen aanwezig. "Samen met vier muzikanten (toetsen, drums, bas, gitaar) spelen ze oud en nieuw repertoire dat opnieuw aantoont hoe origineel – en daardoor verrassend – hun liedjes bijna altijd zijn. En hoe gaaf hun zangstemmen harmoniëren."

Het cabaretduo krijgt maar liefst vier sterren van NRC: "Yentl en de Boer lijken onuitputtelijke liedjesmakers, wier werk in deze concerttour des te meer muzikale glans krijgt."

Eerder toerden Yentl en de Boer met hun voorstelling 'De snoepwinkel is gesloten' langs de Nederlandse theaters, waarover Het Parool schreeft: "Het is een fruitig en perfect op elkaar ingespeeld duo, dat vooral zingend veel indruk maakt." En Volkskrant: "De liedjes van Yentl en De Boer zijn de hele avond van hoog niveau (...) De lage stem van Schieman kleurt geweldig met de hoge melodielijn van De Boer."

Aanstaande vrijdag komen de dames naar Den Haag. Hier wil je bij zijn!

Yentl en de Boer
Zuiderstrandtheater
vr 15 sep 2017


Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.