Eerste Radio West Concert van dit seizoen

Do 14 september 2017

Aanstaande zondag gaat het seizoen Radio West Concerten weer van start. De aftrap is voor het zangtalent van the Dutch National Opera Academy.

Dutch National Opera Academy (DNOA) is de masteropleiding opera van het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag. DNOA werd opgericht in 1996 en staat sinds 2015 onder artistieke leiding van de Zwitsers/ Nederlandse mezzosopraan Maria Riccarda Wesseling.

DNOA biedt zangtalent uit binnen en buitenland een tweejarige intensieve opera-opleiding. De studenten volgen dramalessen, fysieke theatertraining, taal coaching en masterclasses door internationale opera grootheden. De afgelopen periode werden deze verzorgd door onder meer de regisseurs Peter Sellars en Johan Simons en de beroemde zangers Anna Bonitatibus en Sir Willard White. Naast deze masterclasses krijgen studenten van DNOA de kans om twee keer per jaar deel te nemen aan een volledig geënsceneerde productie met professionele orkestbegeleiding.

Tijdens het eerste Radio West Concert van dit seizoen hoort u werken uit o.a. Don Giovanni, Werther, Manon en Rigoletto. U geniet van een prachtig, meeslepend concert van een uur voor slechts € 6 inclusief een kopje koffie of thee.

Radio West Concert
Zondag 17 september, 16.00 uur
€6

Ticketverkoop
Om lange rijen te voorkomen, verzoeken we u uw tickets vooraf te kopen. Dit kan via deze website, telefonisch via 070 88 00 333 of bij ons bespreekbureau in VVV Den Haag. Koopt u uw tickets toch liever op de dag van het concert in de Nieuwe Kerk? Kom dan ruim op tijd, de kerk gaat een uur voor aanvang. Let op: bij ons betaalt u alleen per pin!

Radio West Concerten
Tijdens de Radio West Concerten bespelen de studenten van het Koninklijk Conservatorium ook dit seizoen maandelijks het podium van de Nieuwe Kerk. Van strijkers tot slagwerk en van kamermuziek tot jazz.

Eens per maand op zondagmiddag laten de talenten van morgen horen wat zij in huis hebben. U geniet van een prachtig, meeslepend concert van een uur voor slechts € 6 inclusief een kopje koffie of thee. De concerten vinden plaats om 16.00 uur in de sfeervolle ambiance van de Nieuwe Kerk aan het Spuiplein.

Radio West presentator en muziekdocent Aad de Been neemt u tijdens het concert mee in de wereld van klassieke muziek. Tussen de optredens door vertelt hij op lichtvoetige wijze over de achtergronden van de muziekstukken en diverse componisten.

Bekijk alle Radio West Concerten van dit seizoen >

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.