Groot succes voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Di 26 september 2017

Iedereen keek uit naar de première van deze musical met Simone Kleinsma in de hoofdrol. En dit weekend was het eindelijk zover. In een met BN'ers bomvol DeLaMar Theater schitterde Simone Kleinsma als Annie M.G. Schmidt.

Het succes van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt overtreft alle verwachtingen. Simone Kleinsma, die vorig jaar haar man verloor, is prachtig in de rol van de populaire schrijfster. Ze maakt van Annie een vrouw van vlees en bloed met haar eigen twijfel en onzekerheden, maar ook stoer, eigenzinnig en soms een beetje vals. Ook de andere rollen worden knap vertolkt door o.a. Willem Spaaij, Marjolijn Touw en Wim van den Driessche.

Enkele persreacties:

Ode aan de fantasie
***** NRC Handelsblad

Een heerlijke theaterbelevenis over, inderdaad, een Nederlands monument
**** AD

Een feest van herkenning
*** Volkskrant

Gedurfd en indrukwekkend
**** Trouw

Heerlijke theaterbelevenis
**** Parool

In het Zuiderstrandtheater is Was Getekend pas begin maart te zien, maar wacht u niet te lang met kaarten bestellen, want deze musical is nu al een hit! Zorg dat u erbij bent.

Zuiderstrandtheater
Vr 2 maart, 20.00 uur

Zuiderstrandtheater
Zo 4 maart, 14.30 uur

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.