Hans en Grietje de Musical in première!

Do 28 september 2017

Vorige week ging de vrolijke familiemusical Hans & Grietje in première. De hoofdrollen in deze smakelijke sprookjesmusical worden gespeeld door Janouk Kelderman (Grietje) en Stijn Mac Gillavry (Hans).

Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids, en haar tegenspeler Stijn Mac Gillavry vullen elkaar naadloos aan in hun muzikaal toneelspel als broer en zus.

Naast Hans en Grietje is bovendien een grote rol weggelegd voor het dolkomische tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen. Met hun hilarische, slapstickachtige scènes zorgen ze voor een zeer toegankelijke, vrolijke voorstelling voor jong én oud.

Hans & Grietje is een vrolijke boel. Het originele sprookje staat bekend om de lugubere taferelen, maar de versie van Van Hoorne zit vol humor, kleur en aanstekelijke liedjes.
- Theaterkrant

‘Hans & Grietje’ is een vrolijke musical voor het hele gezin.
- ilovetheater.nl

Een verhaal met een twist, een kleurrijk functioneel decor, interactieve liedjes en uiteraard oudgedienden
- Musicalvibes

Hans & Grietje
Zuiderstrandtheater

donderdag 4 januari
13.30 uur

Hans & Grietje
Zuiderstrandtheater

donderdag 4 januari
16.00 uur

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.