Laat je betoveren in de herfstvakantie!

Za 30 september 2017

Festival de Betovering zet de herfstvakantie helemaal op z'n kop. Kom langs in het Zuiderstrandtheater voor de leukste, spannendste en vrolijkste voorstellingen voor de allerkleinsten.

Op maandag 16 en dinsdag 17 oktober staan vier voorstellingen voor peuters en kleuters in ons theater. Ben je erbij?

Binnenstebuiten (2+) - Compagnie IOTA

Kom binnen in deze wereld van speelse vormen! Beetje bij beetje en stap voor stap, kunnen jullie grenspaaltjes oversteken, ringen voelen, lijnen volgen, met cirkels uit stof bewegen of kleurrijke spiralen verleggen of verbergen, zachte objecten vasthouden of weer loslaten.

Lees meer en boek >

Poggle (2+) - Barrowland Ballet & Macrobert Arts Centre

Poggle is het verhaal van Vince, een jongen die heel graag alleen het bos wil verkennen. De hoge bomen, de dieren, de planten, dat kan een mooi avontuur worden! Alleen: Vince is veel te bang ... Op een dag ontmoet hij Poggle, een feeërieke durf-al die hem meeneemt op dit grootse avontuur.

Lees meer en boek >

Twintig Tenen (3+) - Roxana Kouwen

Een unieke jongleerprestatie waarin het publiek wordt meegenomen op een poëtische en surreële reis. Een ongewoon schepseltje lijkt vier handen en twintig vingers te hebben ... Of vier voeten en twintig tenen? Met het spelen met vijf ballen rekt het schepseltje de fantasie van het publiek op.

Lees meer en boek >

Meneertje Meer (3+) -  Theatergroep Winterberg/Stip

Meneertje Meer gaat over een meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Een beeldende en vrolijke voorstelling over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.

Lees meer en boek >

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.