Sterren regen voor La Traviata van de Nederlandse Reisopera - laatste kaarten!!

Zo 08 oktober 2017

De twee voorstellingen in het Zuiderstrandtheater – op 24 en 26 oktober – zijn bijna uitverkocht! “Vocaal valt er veel te genieten … Een geramde publiekskraker (NRC).”

“Het is allemaal prachtig gedaan, en regisseur Floris Visser smukt zijn visie op met ontelbare sprekende details.Hij boft met de Sloveense sopraan Urska Arlic Gololicic. Zij heeft de durf en het charisma om Vissers visie compromisloos uit te voeren (Trouw).”

“Samen met de jonge dirigent Ilyich Rivas probeert Floris Visser alle traditie, alle stoflagen van interpretatie, publieksspektakel en divagezucht van ‘La traviata’ af te vegen. Terug naar het waargebeurde verhaal en de muziek (de Volkskrant).”

La Traviata - Nederlandse Reisopera
De Parijse courtisane Violetta vindt ware liefde bij Alfredo, die een van haar klanten was. Maar zijn vader dwarsboomt hun relatie, om een familieschandaal te voorkomen. De roman van Alexander Dumas was in de negentiende eeuw een bestseller. Verdi maakte er een diepmenselijke en ontroerende opera van, waarin ook het Parijs van het Belle Epoque met luchtige klankkleuren tot leven komt. Floris Visser, inmiddels internationaal gevierd, regisseert

di 24 oktober
do 26 oktober

20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.