Gezocht: kinderen die willen meespelen in De Gelaarsde Kat!

Ma 23 oktober 2017

De inschrijvingen zijn gesloten

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat in het Zuiderstrandtheater op zondag 11 februari 2018.

Let op: vanwege de grote hoeveelheid reacties is de aanmeldperiode ingekort tot zondag 12 november.

De Efteling Sprookjesmusical De gelaarsde Kat
Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de Kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de Kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Waar zijn wij naar op zoek?
Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks 20 kinderen mee.

Voorstellingsdag
Per voorstellingsdag selecteert het Zuiderstrandtheater samen met de Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen. Een voorstellingsdag van de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat heeft één of twee voorstellingen. Je speelt alle voorstellingen van jouw voorstellingsdag. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Aanmelden
Meld je nu aan! Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar ons via marketing@zuiderstrandtheater.nl ovv 'Meespelen in De gelaarsde Kat'! Je inschrijfformulier moet uiterlijk 12 november binnen zijn.
Open het inschrijfformulier >
Lees de voorwaarden >

Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

De kinderen die mee mogen doen, krijgen uiterlijk 15 december een reactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer weten?
Lees hier meer over de voorstelling De gelaarsde Kat in het Zuiderstrandtheater >

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.