New String Trio in Radio West Concert

Wo 18 oktober 2017

The New String trio (Eva de Vries, viool; Joosep Ahun, altviool; Aleix Sala Ribera, cello) ontstond in september 2016 uit een hechte vriendschap en liefde voor kamermuziek. Aanstaande zondag geven ze een concert in de Nieuwe Kerk.

Terwijl het trio constant nieuwe muzikale ideeën en mogelijkheden verkent, proberen ze de minder bekende wereld van het strijktrio bekend te maken bij een breder publiek. De sterke communicatie met elkaar en met het publiek evenals een sterke muzikale persoonlijkheid karakteriseert hun samenspel.

In 2017 won the New String Trio de Grote Kamermuziekprijs, evenals de publieksprijs van dit concours en de Eva Stegeman prijs. De drie musici werden geprezen om hun “hoge kwaliteit, excellente samenspel en stilistische veelzijdigheid”. Sindsdien is The New String Trio te horen op verscheidene festivals en op Radio 4.

Eva de Vries, viool
Joosep Ahun, altviool
Aleix Sala Ribera, cello

Radio West Concerten
Studenten van het Koninklijk Conservatorium bespelen ook dit seizoen maandelijks het podium van de Nieuwe Kerk tijdens de Radio West Concerten. Van strijkers tot slagwerk en van kamermuziek tot jazz. Eens per maand op zondagmiddag laten de talenten van morgen horen wat zij in huis hebben.

U geniet van een meeslepend concert van een uur voor slechts €6, inclusief een kopje koffie of thee. De concerten vinden plaats om 16.00 uur in de sfeervolle ambiance van de Nieuwe Kerk aan het Spuiplein.

89.3 Radio West
Kunt u er niet bij zijn of wilt u het concert nogmaals terugluisteren? Radio West zendt een opname van de concerten een week na de uitvoering uit, op zondag tussen 7 en 9 (zowel 's ochtends als 's avonds).

zondag 22 oktober
16.00 uur
Nieuwe Kerk

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.