GEZOCHT: kinderen die willen meezingen tijdens Pink Floyd Project XXL

Wo 08 november 2017

Hou je van zingen en zou je dolgraag een keer tijdens een groot concert op het podium willen staan? Geef je dan nu op samen met je klas of zanggroep op, om mee te zingen tijdens de voorstelling Pink Floyd Project XXL.

Waar zijn we naar op zoek?
We zijn op zoek naar een klas of zangroepje bestaande uit 20 tot 25 enthousiaste kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud die dolgraag willen meezingen met het bekende nummer ‘Another brick in the wall’ van Pink Floyd. Misschien heb je het nummer wel eens op de radio gehoord of hebben je ouders het thuis wel eens geluisterd. Je kunt hier alvast een voorproefje bekijken:
Voorstellingsdag

We verwachten je eind van de middag in het theater waar we de voorstelling gezamenlijk gaan oefenen onder begeleiding van een zangcoach zodat het een gigantisch mooi optreden wordt! En mocht je uitgekozen worden dan laten we je precies weten wat je aan moet en wat je mee moet nemen. Er komt zelfs een filmpje op YouTube en ieder kind dat meespeelt krijgt 1 kaartje voor de voorstelling voor 1 begeleider om naar de voorstellingen te komen kijken.


Pink Floyd Project
De band Pink Floyd Project is een professionele Nederlandse tribute band die bestaat vanaf 2006 en zijn een van de beste Pink Floyd tributebands uit Europa. Met Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom (USA) in de gelederen kom je niet dichter bij Pink Floyd. Het twaalfkoppige Pink Floyd Project inclusief Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) is Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband én bestaat tien jaar! Ze touren dit najaar door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot een van de grotere tribute-producties van de Benelux.

Er werken bijna dertig mensen voor en achter de schermen. Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show word je meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour. Verdeeld in twee sets is de show een trip down to memory lane, inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, drie videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van een van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt. Je kunt, aldus de vele fans, niet dichterbij de echte Pink Floyd komen. Pink Floyd Project is ambassadeur van de stichting KidsRights! Bij ieder optreden wordt er daarom aandacht gevraagd voor KidsRights en vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-hit ‘Another Brick In The Wall’!

Aanmelden
Meld je nu aan! Stuur ons een mail via marketing@zuiderstrandtheater.nl en vertel ons waarom jij graag zou willen meezingen tijdens Pink Floyd Project XXL. Je inzending moet uiterlijk 25 november bij ons binnen zijn ovv ‘Meezingen Pink Floyd’. De kinderen die mee mogen doen, krijgen uiterlijk 1 december een reactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Niet meezingen maar wel graag naar het concert van Pink Floyd Project XXL? Er zijn nog kaarten voor de voorstelling!

Pink Floyd Project XXL
12 dec 2017
Zuiderstrandtheater

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.