De Marathon: glansrijk over de finish

Ma 20 november 2017

Al meer dan 45.000 mensen hebben De Marathon gezien. En iedereen is enthousiast. De sterke cast met onder andere John Buijsman, Jelka van Houten, en Lucretia van der Vloot maakt er een feestje van!

Twijfel niet langer, want de voorstellingen in het Zuiderstrandtheater zijn de laatste in de regio. Alleen Groningen volgt nog. En dat is ver! Laat je veroveren door deze herkenbare, tragikomische en oer-Hollandse musical. Door de aanstekelijke liedjes van Thomas Acda en door de geweldige acteerprestaties.

De tranen biggelen over je wangen

“De tranen biggelen gegarandeerd over je wangen bij de musical . En niet alleen van het lachen. Je kunt namelijk niet anders dan zielsveel gaan houden van de vier Rotterdamse automonteurs die niet alleen hun overalls, maar ook hun biertjes en moorkoppen verruilen voor hardlooptenuetjes.” Dit zegt de Telegraaf over De Marathon. Ook alle andere recensies zijn enthousiast!

**** AD
***** Musicalworld
***** Telegraaf
**** Volkskrant
.
De Marathon
Zuiderstrandtheater

wo 22 en do 23 november, 20.00 uur

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.