Grote bands in het theater: o.a. NITS, The Analogues en Pink Floyd Project

Di 21 november 2017

Een ware trip down memory lane beleeft u dit seizoen met theaterconcerten van grote bands. Met ondere andere muziek van Pink Floyd, de Nederpop All Stars en the Analogues!

Pink Floyd Project XXL
featuring Durga McBroom

Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributeband Pink Floyd Project bestaat tien jaar! In december bespelen ze het Zuiderstrandtheater met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot een van de beste tribute-producties van de Benelux. En niemand minder dan Pink Floyd's eigen vocaliste Durga McBroom doet mee!

dinsdag 12 december
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

-----------------------

Nederpop All Stars
Met o.a. Henk Temming, Erik Mesie en Luc de Bruin

Van 'België' tot 'Stiekem gedanst' en van 'De Bom' tot 'Iedereen is van de wereld'. De Nederpop All Stars, met Henk Temming (Het Goede Doel) en Erik Mesie (Toontje Lager), brengen dé hits uit de jaren '80 terug op het podium. Een muzikale trip langs legendarische klassiekers en smeuïge verhalen van onderweg. Een avond lang nostalgie en meezingen!

vrijdag 29 december
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

-----------------------

NITS
Met Henk Hofstede, Robert Jan Stips en Rob Kloet

De Nits staat al veertig jaar synoniem voor eigenzinnige en originele muziek, waarbij alles draait om het liedje. In 2016 werkte de groep mee aan de grootschalige jubileumproductie ‘TING’ van het Scapino Ballet. Dit seizoen staan Henk, Robert Jan en Rob weer gewoon in het theater, met nieuwe muziek en visuals.

vrijdag 30 maart
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

-----------------------

The Analogues
The White Album

Na 'Magical Mystery Tour' en 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' wagen The Analogues zich voor de derde maal aan de integrale uitvoering van een legendarisch Beatles-album: 'The White Album' uit 1968. Dit seizoen komen The Analogues niet één, maar twee avonden en gaat de verkoop harder dan ooit! Wees er snel bij voor de laatste kaarten.

donderdag 5 april
20.00 uur
Zuiderstrandtheater


zaterdag 7 april
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

-----------------------

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot
Vreemde Kostgangers denderen door!

Drie mannen van het eerste uur, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekindustrie, hebben de handen ineen geslagen. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar en dat is ook op het podium te zien! Na hun uitverkochte concert van vorig jaar vroegen we de mannen snel terug.

zaterdag 5 mei
20.00 uur
Zuiderstrandtheater


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.