Sterrenregen voor ‘Werther’ van Opera Zuid

Di 21 november 2017

Het regent sterren voor ‘Werther’, het meesterwerk van Massenet waarmee Opera Zuid donderdag 30/11 naar het Zuiderstrandtheater komt.

De Volkskrant, goed voor vier sterren, schreef in de kop: “bewonderenswaardig muzikaal drama”. De Theaterkrant noteerde: “Deze Massenet is goed voor een heerlijk avondje uit."

Een genot om naar te luisteren
De productie wordt geprezen op alle fronten. Veel lof krijgt Florieke Beelen, de sopraan die in de rol van Charlotte schittert: “Een heel fraaie, sterke prestatie (De Volkskrant),” “een genot om naar te luisteren (Place de l’Opera).” “Ook tegenspeler Eric Fennell (Werther) en Opera Zuid-ster Anna Emelianova (Sophie) zetten met hun stemmen en acteerkracht indrukwekkende personages neer (De Limburger).” “Een belangrijk deel van de dramatiek komt uit de orkestbak, waar dirigent Pieter-Jelle de Boer de philharmonie zuidnederland met vaste hand door Massenets partituur leidt, en er gloed, kleur en warmte in brengt (De Volkskrant).”

Sublieme eenvoud
En “Regisseur Sybrand van der Werf verbeeldt de geschiedenis realistisch (De Volkskant).” “Het decor van Eric Goossens is van een sublieme eenvoud en effectiviteit (Place de l’Opera).”

Wij voegen er nog graag aan toe dat ‘Werther’ een van de mooiste Franse opera’s is, die veel te weinig is te zien. Alle reden dus om deze alom geprezen productie niet te missen. “Ga er heen! (Place de l’Opera).”

Do 30 nov 2017 ⋅ 20:00
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.