Extra voorstelling Vreemde Kostgangers op zondag 6 mei!

Wo 29 november 2017

Wegens groot succes: extra voorstelling van Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot op zondag 6 mei 2018.

Drie mannen van het eerste uur, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekindustrie, hebben besloten de handen ineen te slaan. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) z’n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden.

In het weekend van 5 en 6 mei komen de heren wederom naar Den Haag. Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mag missen; een avond waarvan je later kan zeggen dat je erbij bent geweest!

Vreemde Kostgangers
Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot
Zaterdag 5 mei & zondag 6 mei 2018
Meer informatie & boeken
 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.