Vier het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen

Vr 08 december 2017

Op 1 januari luiden we in het Zuiderstrandtheater het nieuwe jaar in. En dat doen we met een hoogtepunten uit de klassiek-romantische ballettraditie: Romeo en Julia.

Dit beroemde Shakespeare-verhaal over een onmogelijke liefde, op fantastische muziek van Prokofjev is een aanrader voor iedereen met een gevoelig hart. U geniet en wij trakteren op bubbels en oliebollen.

Dans van wereldniveau en live muziek
In de fantastische muziek van de beroemde componist Prokofjev weerklinken de hartstocht en dramatiek die deze choreografie verbeeldt. Met dans van wereldniveau en een live muziek brengen het ballet en orkest van de Staatsopera van Tatarstan dit ultieme liefdesverhaal in heel Europa met succes tot leven. Hun weelderige kostuums geven de voorstelling kleur en dynamiek. Ook de decors zijn indrukwekkend: die bieden een betoverende achtergrond voor onder meer de uitbundige feesttaferelen in het verhaal en natuurlijk de beroemde balkonscene, die het symbool werd van de romantiek.

Onmogelijke liefde

De passie van de dansers en de hartverscheurende ontmoetingen tussen de geliefden maken van deze voorstelling een aanrader voor iedereen die ooit een ongelukkige liefde heeft meegemaakt. En wie heeft dat niet?

Romeo en Julia
Ballet en Orkest Staatsopera van Tatarstan

maandag 1 januari 14.30 uur
Zuiderstrandtheater

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.