Jeroen van Merwijk special guest bij Mylou Frencken

Vr 22 december 2017

Niemand minder dan cabaretier, kunstschilder en liedjesschrijver Jeroen van Merwijk zal Mylou's special guest zijn tijdens de voorstelling op 30 december in de Nieuwe Kerk!

Elke avond geeft één van Mylou's bekende collega's acte de présence. Op 30 december zal dat Jeroen van Merwijk zijn. Van Merwijk (Bilthoven, 1955) studeert Nederlands in Amsterdam en Utrecht, en doet hij de kunstacademie in Den Haag. Vanaf 1978 is hij regelmatig te horen op de vaderlandse radio, onder meer in programma's van de KRO en de AVRO. Ook maakt hij deel uit van het VARA-cabaret Spijkers met koppen. In 1985 richt hij samen met Cees Rutgers de cabaretgroep Meester Cornelis op. Een jaar later staat Van Merwijk alweer solo op het podium. Hij schrijft niet alleen teksten voor zichzelf, maar ook voor anderen zoals Hans Dorrestein en Harrie Jekkers.

Mylou Frencken
Zaterdag 30 december, 20.30 uur
Nieuwe Kerk

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.