Net bevestigd: Brigitte Kaandorp in Zuiderstrandtheater!

Vr 26 januari 2018

Na twee jaar keert Brigitte Kaandorp weer terug met eigen shows. Op 13 en 14 juni zal ze optreden in het Zuiderstrandtheater met haar zogenoemde ‘Wereldtournee’.

Met een live band van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de vaderlandse en Vlaamse openluchttheaters aan - plus een paar concertzalen - met een zwoel zinderende zomershow.

Honderd procent nieuwe Nederlandse hits als ‘Er zijn weer blote benen buiten’, ‘Als ik jou zie krijg ik zin in de zomer’ en ‘Joh, wat heb je een rooie kop! (Heb je in de zon gezeten?)’ zullen voorbij komen. Maar ook zingt Brigitte natuurlijk haar inmiddels alom geliefde liedrepertoire.

Sinds jaar en dag bewijst de populaire entertainster zowel pratend als zingend iedere tent plat te kunnen spelen. Waar Brigitte komt is het feest!
Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen.

Lees hier meer over haar 'tussenjaar'!

Prijzen
1e Rang - €45
2e Rang - €36
3e Rang - €29

Bestellen

wo 13 juni 2018
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

do 14 juni 2018
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.