Net bevestigd: Soof de musical in januari 2019

Zo 28 januari 2018

Nieuw op het programma in het Zuiderstrandtheater is Soof de Musical met Maike Boerdam, Matteo van der Grijn en Henriëtte Tol. Bestel en neem plaats midden in Soofs keuken!

Na het grote succes van de films Soof en Soof 2, rijdt Soof haar keuken in januari 2019 de theaters in met Soof de Musical. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast.

Het wordt chaos, lachen (véél lachen) zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes.

Neem plaats in de keuken

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

Extra VIP-rang op het toneel

De keuken van Soof staat letterlijk midden op het podium. En daar wordt gekookt. Op het toneel, met uw neus als het ware in de keuken hebben we 120 extra zitplaatsen gecreëerd, een VIP-rang. Hier bent u niet alleen verzekerd van de beste plaatsen, maar krijgt u tijdens de voorstelling vijf hapjes en dat is een volledige maaltijd en twee drankjes. Ook zijn onze prijzen inclusief koffie/thee vooraf een pauzedrankje en de garderobe.

Hapjes in de zaal

Ook wanneer u in de zaal zit krijgt u 2 heerlijke Soofhapjes, een in de pauze en een tijdens de voorstelling. Daarnaast zijn onze prijzen inclusief koffie/thee vooraf een pauzedrankje en de garderobe.

Zuiderstrandtheater
di 29 januari, 20.00 uur

wo 30 januari, 20.00 uur

do 31 januari, 20.00 uur


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.