Net bevestigd: Wubbo's Last Words - Save the earth!

Di 30 januari 2018

Zojuist is de verkoop van start gegaan voor de voorstelling: Wubbo's Last Words - Save the earth! Ga mee op avontuur en beleef een onvergetelijke avond met muziek, wetenschap en dromen!

Wie zegt dat het redden van de aarde geen feestje mag zijn?? De dromen en idealen van Wubbo Ockels schieten Jörgen Raymann te hulp als hij een wervelende show vol muziek, beeld en informatie presenteert.

Op grote schermen zien we beelden van de Aarde door de ogen van Wubbo Ockels en maken we contact met hem. Jörgen, Eddy Zoey en andere geliefde Nederlanders, creëren een onvergetelijke belevenis met een essentiële boodschap.

De ruggengraat van de voorstelling zijn de live nummers die de elfkoppige band speelt: eigen materiaal aangevuld met covers van muzikale grootheden als David Bowie, Michael Jackson en R.E.M. Een mix van fictie, actualiteit en heel veel humor, waarin we ook tips krijgen voor niets minder dan het redden van de aarde.

Do 5 juli (try-out)
20.00 uur

Zuiderstrandtheater

Vr 6 juli (première)
20.00 uur

Zuiderstrandtheater

Za 7 juli
14.30 uur

Zuiderstrandtheater

Za 7 juli
20.00 uur

Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.