Goed begin van de vakantie: OORKAAN met Trio Suleika!

Di 13 februari 2018

Volgende week zaterdag 24 februari, de eerste dag van de vakantie, organiseren we samen met Oorkaan en Muziekcentrum 1001 Nachten een middag vol muziek!

We beginnen met een muzikaal ontvangt en dan begint de pret. Kom jij ons helpen Mysteries op te lossen met de mysterieuze spOOrtochten? Of wil jij liever een superleuke muziekworkshop volgen? Maak je eigen snaarinstrument, dans op de Suleika of vertel je verhaal op Oorkaan-tv. Het kan allemaal!

De workshops en spOORtochten vinden doorlopend plaats. Als je een toegangskaartje voor de voorstelling 'De Suleika en het Mysterie van de Gevoelige Snaar', kun je dus gewoon aansluiten!

De Suleika en het Mysterie van de Gevoelige Snaar is een verrassend concert in de Nieuwe Kerk, Den Haag, met komische scènes, pijnlijke situaties en onverwachte goocheltrucs. Een uur voor aanvang en een uur na afloop van het concert kun je de muzikale workshops volgen.

Lees meer over de voorstelling >

De Suleika en het Mysterie van de Gevoelige Snaar
Nieuwe Kerk, Den Haag

Zaterdag 24 februari
12.00

De Suleika en het Mysterie van de Gevoelige Snaar
Nieuwe Kerk, Den Haag

Zaterdag 24 februari
15.00


Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.