Alex Klaasen geeft voorproefje bij Jinek

Ma 19 februari 2018

Afgelopen vrijdag was Alex Klaasen te gast bij Jinek om te praten over zijn nieuwe voorstelling Showponies, een spectaculaire feelgood-revue met een staartje.

Alex Klaasen wacht al jaren op een goed moment om het land door te trekken met een revue. Jaren lang heeft Alex Klaasen zich inspireren door The Muppet Show en André van Duin en nu is het zo ver, Showponies trekt het land door.

Hij is hongerig naar een oorverdovend applaus, steeds hogere hordes om te bespringen en hij trippelt in perfecte galop langs de Nederlandse theaters. Maar wie is deze showpony nou echt? Wie is hij voor anderen en hoe geeft hij zijn eigen identiteit vorm? Online kun je zelfs je lelijkste momenten mooi maken maar hoe gaat hij daar offline mee om? In deze show neemt Alex Klaasen je mee in privacy en de tol van de roem.

Vrijdag gaf hij een voorproefje bij Jinek:

Lees hier meer over de voorstelling >

Showponies - Alex Klaasen
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Zaterdag 9 juni
20.00 uur

Showponies - Alex Klaasen
Zuiderstrandtheater, Den Haag

Zondag 10 juni
14.30

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.