Het perfecte familie-Paasuitje!

Di 20 maart 2018

Naar de woonboulevard of toch liever naar het theater? Op Tweede Paasdag kun je in het Zuiderstrandtheater naar de vrolijke familievoorstelling Fien & Teun (2+). Rondom de voorstelling zoeken we paaseitjes in de foyers!

Het vrolijke boertje en boerinnetje Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, komen nu ook naar het theater. In deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.

Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren de jonge theaterbezoekers en hun ouders spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de 'Boerderij Experience' en op de foto met Fien en Teun.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Paaseitjes zoeken
Rondom de voorstelling kun je in onze foyer paaseitjes zoeken! Ook is er een gouden ei verstopt. Vind je dit? Dan win je een leuk Fien & Teun-pakket én twee kaartjes voor de voorstelling Peer Gynt van het Residentie Orkest op zondag 22 april!


Winpakket Fien & Teun met prentenboek, dvd en cd

Boerderij Experience
Beleef de Boerderij Experience bij de voorstelling Fien & Teun! Laat een Fien & Teun 'tatoeage' zetten, puzzel op de grote vloerpuzzels, schuif aan bij de knutseltafels en voel de vacht van een schaap, koe en varken.

Kom verkleed!
Kom als boertje of boerinnetje naar de voorstelling, helemaal in Fien & Teun-stijl!

Prijzen
Normaal € 16.00
Uitpas € 13.50

Maandag 2 april
14.00 uur
Zuiderstrandtheater

Maandag 2 april
16.00 uur
Zuiderstrandtheater

Let op: Voor aanvang en na afloop van de voorstelling stopt bus 22 niet bij de halte Zuiderstrandtheater. Indien u naar het centrum van Den Haag wilt reizen met het openbaar vervoer, kunt u gebruik maken van onze shuttleservice naar tram 11 of tram 16. Lees hier meer over de bereikbaarheid van het Zuiderstrandtheater.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.