Cast van musical EVITA bekendgemaakt

Ma 19 maart 2018

Zojuist heeft Hans Cornelissen in Amsterdam de cast van de musical EVITA bekend gemaakt. Brigitte Heitzer speelt de rol van Evita en René van Kooten is Che.

Heitzer speelde al eerder Evita, nadat zij in 2007 als winnaar van Op zoek naar Evita uit de bus kwam. Ze zal haar gelauwerde rol na tien jaar opnieuw op zich nemen. Voor haar het perfecte moment omdat ze het gevoel heeft dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden.

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…
EVITA de grootste toerende musical van De Graaf & Cornelissen Entertainment in het nieuwe theaterseizoen en cast en creatives zullen er alles aan doen deze EVITA tot een onvergetelijke productie te maken.

Zuiderstrandtheater

vr 22 februari 2019
20.00 uur

za 23 februari 2019
20.00 uur

zo 24 februari 2019
14.30 uur

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.