Der fliegende Holländer is een "spannende belevenis (Place de l'Opera)"

Ma 23 april 2018

Kijkt u uit naar een energieke, intrigerende opera? Dan kunt u morgen of donderdag uw hart ophalen in het Zuiderstrandtheater bij Wagners 'Der fliegende Holländer'.

Natuurlijk was de pers aanwezig bij de première door de Nederlandse Reisopera, vrijdag in Enschede. Ze schrijven veel mooie woorden over de opera:

"Met deze productie heeft de Nederlandse Reisopera weer voor een voltreffer gezorgd."
- Place de l'Opera

"Het is een frisse en levendige productie die het waard is om gezien en gehoord te worden"
- De Theaterkrant

"Evenals bij de fenomenale productie van Ariadne auf Naxos uit 2016 wist McCann met een aansprekend decor en fraaie kostuums een zeer aantrekkelijk toneelbeeld te creëren."
- Basia con Fuoco

"De Reisopera haalt met deze productie opnieuw het niveau van het topstuk Ariadne auf Naxos en is het levende bewijs voor het feit dat je ook met beperkte middelen een heel mooie Wagneravond kunt verzorgen."
- Basia con Fuoco

"Kleurrijke en sfeervolle Fliegende Holländer van de Reisopera"
- NRC

"De Reisopera's magische vertolking ondersteunt Wagners vitale muziek van de gedoemde zeevaarder. Vooral kapiteinsdochter Senta is krachtig van stem en persoonlijkheid."
- de Volkskrant

Der fliegende Holländer
Nederlandse Reisopera

Di 24 april
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Do 26 april
20.00 uur

Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.