Een weekend vol acrobatische voorstellingen in The Hague Beach Stadium

Do 10 mei 2018

The Hague Beach Stadium wordt meestal gebruikt voor verschillende sporten en kampioenschappen. Na vele optredens door Europa en een zinderend optreden op Oeral, is Groupe Acrobatique de Tanger terug op het strand. Op 2 en 3 juni zetten zij The Hague Beach Stadium op zn'n kop.

Op het strand van Tanger komen acrobaten trainen: een unieke traditie in Marokko met een eigen geschiedenis. Acrobatiek wordt er op een zeer hoog niveau beoefend door de vele groepen en families. Sanae El Kamouni bracht deze acrobaten in contact met Europese theatermakers en richtte zo Groupe Acrobatique de Tanger op.

Strand van Scheveningen
Voor Halka keren ze terug naar het strand. Een plek waar mensen komen om te spelen, te flirten en te ontspannen. Op het strand worden deze afdrukken als een eeuwig lege pagina door de wind gewist. Het belooft een magische voorstelling vol radslagen, salto’s, menselijke piramides en muziek.

Compagnie XY
Voor deze voorstelling werkt Groupe Acrobatique de Tanger samen met Abdeliazide Senhadji. Deze godfather van acrobatiek stond vorig jaar nog met Compagnie XY in een uitverkocht Zuiderstrandtheater. Ook deze keer wordt het een bijzondere ervaring met twaalf acrobaten en hordes zangers en muzikanten.

Deze voorstelling wordt gepresenteerd in samenwerking met Feest aan Zee.

Zaterdag 2 juni
20.00 uur
The Hague Beach Stadium

 

Zondag 3 juni
14.30 uur
The Hague Beach Stadium

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.