Verkoop seizoen 18/19 gestart!

Di 15 mei 2018

Een feestelijke dag! Vandaag vindt u onze nieuwe seizoensbrochure op uw mat, online of bij het bespreekbureau in de Centrale Bibliotheek. Sinds 12.00 uur is ook de verkoop van onze nieuwe voorstellingen gestart.

Ook komend seizoen kunt u natuurlijk weer in het Zuiderstrandtheater terecht voor het allermooiste in dans, muziek, opera, musical en spektakel. We beginnen in september met een waardige opvolger van het communityspektakel ‘Harde Handen’: ‘Scheveningse Kuren, een volksopera over 200 jaar badplaats’. Of wat dacht u van de danstoppers Dresden Frankfurt Dance Company, Hofesh Shechter Company en Batsheva Dance Company? Natuurlijk komen ook onze vrienden van de Dutch Don't Dance Division tijdens de kerstperiode weer naar Scheveningen, dit jaar met ‘Alice in WinterWonderland’. Trots zijn we ook op onze huisgezelschappen Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater. Klassieke muziek en dans op topniveau!

It’s showtime!
3... 2... 1... showtime! Geniet in het nieuwe seizoen van de allerbeste musicals, concerten en shows in ons theater. We lichten er alvast enkele toppers uit. Musicalliefhebbers opgelet, All Stars de Musical, Evita en Soof de Muscial mag u niet missen. Wat meer avontuur gewenst? Laat u dan omverblazen door de Ashton Brothers met hun ‘Concerto Esplosivo’ of de drummers van Yamato. Op het puntje van uw stoel belandt u zeker ook bij de halsbrekende capriolen van de Chinese acrobaten in ‘Legendary Swordsmen’ en het Franse circusgezelschap Cirque le Roux.

Profiteer van vroegboekkorting
Ontvang aan het eind van uw bestelling vanaf 3 voorstellingen 10% korting en vanaf 5 voorstellingen zelfs 15% korting! Onze vroegboekkorting geldt tot en met 9 september 2018.

Onze brochure thuis ontvangen? Vul hier uw adresgegevens in.

Bekijk het nieuwe seizoen per genre

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.