Aftrap All Stars de musical!

Vr 01 juni 2018

In 1996 stonden de mannen van Swift Boys 8 voor het eerst op het voetbalveld bij DRC Durgerdam voor opnames van All Stars. Nu, ruim twintig jaar, later is hier de perspresentatie van de cast voor All Stars de musical.

Tijdens een voetbaltoernooi kon de cast haar (ontbrekende) voetbaltalent tonen in wedstrijden tegen teams bestaande uit o.a. creatives, crew en acteurs. Doordat zowel het winnende als het tweede geplaatste team gediskwalificeerd werden, ging het team van All Stars alsnog met de cup naar huis.Voor de nieuwe Nederlandse musical All Stars schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, in een regie van Frank Lammers en de choreografie/staging is in handen van Daan Wijnands. De rollen worden gespeeld door o.a. Jim Bakkum/Levi van Kempen, Urvin Monte, Lucas Hamming, Kees Boot, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin en Mike Weerts.

Tijdens de perspresentatie werd de vrouwelijke cast bekend gemaakt. Sarah Janneh neemt de rol van Anja voor haar rekening, Whitney Sawyer speelt Roos, Ruth Sahertian tekent voor de rol van Deborah en Kiki van Deursen is Claire. De cast wordt compleet gemaakt met Theo Martijn Wever, Remco Sietsema, Sabine van Kuipers en Wolter Weulink in het ensemble.

De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys: samen is niet alleen!

Lees meer over de voorstelling >>

All Stars de musical
Zuiderstrandtheater

di 30 oktober, 20.00 uur
 
wo 31 oktober, 20.00 uur

do 1 november, 20.00 uur

 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.